reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Karlam ... super zdjęcie, ślicznie na nim wyglądasz :-):tak:, ale jestem przekonana, zresztą pewnie nie tylko ja ;-):cool2:, że na ślubie też będziesz wyglądała prześlicznie :tak::tak::tak:i ja tam na tych Twoich nowych zdjęciach w Waszej galerii widziałam co prawda tylko kawałek ... ale za to bardzo zgrabny kawałek twojego brzuszka :-).
Z drugiej strony rozumię Cię bardzo dobrze, dla mnie też jest bardzo ważne, by akceptować samą siebie ... ale ty już dużo osiągnełaś do tej pory, a do ślubu masz jeszcze prawie 1,5 miesiąca i ćwicząc 3 razy w tygodniu może być tylko ciągle lepiej :-):tak:, więc trzymam kcikaski za dalsze postępy!!!

reklama
Karlam
Hehe, niestety nie byłam w temacie, ale teraz już wiem, że niedługo zostaniesz żoną swojego męża:-);-). A co do tych ćwiczeń, to podziwiam za motywację, ja po kilku dniach ćwiczeń miałam takie zakwasy, że ruszać się nie mogłam:-(. Też nie czuję się dobrze ze swoja wagą, ale na razie brak mi motywacji i wytrwałości:-:)zawstydzona/y:.

Karlam uwazam ze naprawde nie ma o czym dyskutowac wygladasz super. Oczywistym jest ze po ciazy trzeba troszke popracowac nad soba i nie zawsze efekty widac od razu. Na wszystko potrzeba czasu. I nie narzekaj bo naprawde inni maja gorzej:-):-):-). Uszy do gory cwiczyc i ogladac efekty;-)

Kama - super fotki :-), a Dominiczek debeściarski, jakie on fajne minki robi :-):-)... a to zdjęcie na trwie i na huśtawce istna rewelacja!!!! No i jeszcze śliczne zdjęcie z mamusią :tak:

reklama
MamaAntosia,Kama dzieciaczki przeurocze:-D

Karlam Laska z ciebie i tyle nie przejmuj sie napewno osiagniesz swoj cel do slubu,ja sama walcze i zostalo mi jeszcze 4 kg do wagi z przed ciazy,a wygladasz z tymi 10ma lepiej niz ja :laugh2:,ja mam brzuch w paski od rozstepow i biodra tez,ale piernicze to,wazne ze maz mnie kocha,a koszulki na lato mam do bioder:-Dciesz sie ze dzidzia zdrowa i szykuj sie na weselisko;-)

Do góry