• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Monia jesteś jak zawsze bardzo miła ;-)

No w rzeczy samej Ewo droga, dawno nie widzieliśmy super przystojniaka Oskara, bo dawno Cie nie było. Gdzie bywałaś?
Widzę masz zacięcie artystyczne :tak:

reklama
Oskarek to juz taki maly mezczyzna, powaznie wyglada na tych zdjeciach. Jakbym nie wiedziala ile ma, to pewnie powiedzialabym, ze sporo wiecej. :tak:

Cioteczki ... jesteście kochane!!! ... dziękujemy za miłe słowa :tak:

Ale powiem Wam, że już sama nie wiem, czy się cieszyć, że Mati taki podobny do dziewczynki czy nie hehe ... mam nadzieję, że w końcu z tego wyrośnie :blink::-D

Martuchaa ... masz rację kochana ... wszystkie styczniaki to śliczne dzieciaki :-)

Geperty .... :-D:-D:-D;-)

Aaga ... no jak aniołeczek to on tylko na zdjęciach wygląda, niestety hehe :sorry2:, a w rzeczywistości ... prawdziwy zbój z niego :dry::-D:-D;-)

Tynka ... monotematyczna do potęgi :-p:-D:-D:-D;-), ale pociesz się, że na starość podczas, gdy Twoje panny będą nadal układać piękne fryzury .... Matiemu będą robić się np. ............ zakola :baffled::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

Skakanka ... no musi mieć ciuszki męskie, bo by mnie małż zamordował, że robię z niego dziewczynkę, bo mnie tam różowy kolor bardzo się podoba :-D:-D:-D;-)

Aph ... dojrzewam powoli do obcięcia tych loczków ;-) ... ale ja mam czasem długi okres dojrzewania :-D:-D:sorry2:

Ewa-Elexi ... z Oskarka to już prawdziwy dorosły przystojny mężczyzna :tak:

Nadii nie było już dawno więc... MIŁEGO OGLĄDANIA
1. wiosenny spacerek - Oooo robak!
2. a ku ku
3. ale czapa!
4. pyszny chlebuś
5. Wielkanoc - Mama ty się nie śmiej ja naprawdę nie chcę już zadnych zdjęć!

Załączniki

• hus9a 007.jpg
    hus9a 007.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 95
  • hus9a 016.jpg
    hus9a 016.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 56
  • sesja w czapce (5).JPG
    sesja w czapce (5).JPG
    481,5 KB · Wyświetleń: 62
  • święta 006.jpg
    święta 006.jpg
    133,6 KB · Wyświetleń: 48
  • święta 033.jpg
    święta 033.jpg
    249,8 KB · Wyświetleń: 64
No i jeszcze kilka..
1. nasza rodzinka - Wielkanoc
2. motoooooor
3. sesja w czapce
4.wczorajszy spacerek
5. wczorajszy spacerek cz.2

Załączniki

• święta 045.jpg
    święta 045.jpg
    303,8 KB · Wyświetleń: 64
  • wyjazd do Volkera 005.jpg
    wyjazd do Volkera 005.jpg
    157,3 KB · Wyświetleń: 62
  • zajączek 003.jpg
    zajączek 003.jpg
    122,8 KB · Wyświetleń: 60
  • spacerek 002.jpg
    spacerek 002.jpg
    163,3 KB · Wyświetleń: 51
  • spacerek 005.jpg
    spacerek 005.jpg
    129 KB · Wyświetleń: 57
Elma, ale Nadia sliczny usmiech ma i widze ze rodzinnie ocienie rozu i fioletu preferowane - wszyscu pod kolor. Elma ty rowniez fajnie wygladasz, no i motor .....
jeszcze jedno - jak sie sprawuja buciki z Boti bo widze ze Nadia ma na nogach, a ja wlasnie dzisiaj sie chcialam wybrac kupic podobne julce

reklama
Nadia sliczna dziewczynka, kilka fotek widzialam na waszym blogu:tak: super kolor oczu no i mama tez pierwsza klasa:tak:
Elma tylko ten suwaczek ci sie chyba zacial bo nie wiem gdzie ty masz jeszcze 5 kilo do zrzucenia!!!! taka figura:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry