• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

a ja ide na latwizne i wrzucam foty naraz(u nas oczywiscie Nikus przed wypadkiem i jego pierwsze kroki:-( bo pewnie juz dlugo ich teraz nie zobacze:no:)
nikocaloscns3.jpg

reklama
Oskarek to juz taki maly mezczyzna, powaznie wyglada na tych zdjeciach. Jakbym nie wiedziala ile ma, to pewnie powiedzialabym, ze sporo wiecej. :tak:

Tak, tak. Też ro zauważyłam :-D

Nadia to śliczna panienka, zdjęcia super. Rodzinna fotka Extra, w końcu tatę i mamę można podziwiać ;-)

Nikuś nasz kochany fajowo wygląda. Nie martw się Martucha szybko nadrobi ten czas w gipsie ;-)

Nadia sliczna dziewczynka, kilka fotek widzialam na waszym blogu:tak: super kolor oczu no i mama tez pierwsza klasa:tak:
Elma tylko ten suwaczek ci sie chyba zacial bo nie wiem gdzie ty masz jeszcze 5 kilo do zrzucenia!!!! taka figura:szok:

Dziękujemy wszystkim :tak::-D

Nic mi się nie zacięło :-D zdjęcia przeszły ostrą cenzurę :-D;-) A twój Nikuś to niezłe ciacho takie mega słodkie!

Nadia faktycznie jest drobną dziewczynką

Co do bucików z BOTI to jestem zadowolona Nadia śmiga w nich jak perszing!

Ostatnio opętało mnie na wszelkie odcienie fioletu i nawet męża tak ubrałam.:sorry2:

My dziś byliśmy na Zarabiu w Myślenicach - gdzie mieszka szwagierka i jest duży i fajny plac zabaw. Emilka była wniebowzięta i jakby troche otumaniona tym wszystkim co widziała...
Oto kilka fotek...

1001799ha5.jpg

1001823eo4.jpg

Tatuś też aktywnie uczestniczył w zabawie
1001835ww0.jpg

Emi nauczyła się sama zjeżdżać ze zjeżdżalni - u nas nie ma nigdzie w pobliżu placu zabaw, korzysta z huśtawki w ogrodzie
1001844hd4.jpg

reklama
Dzieki dziewczyny:blink: obiecuje poprawe jak tylko sciagna gips bo teraz nasze fotki wygladalyby wszystkie tak samo(czyli takie jakie wrzucilam na pogaduchy):rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry