• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

O rany dopiero teraz zajarzylam,ze Tika wkleila juz zdjecia:sorry2:;-)Dzieki:blink:
Geperty to ja;-)
Martuchaa to nie od marchewki:-Dmoze mielismy jakiegos Wegra w rodzinie:rofl2:;-)
Tynka bez wina wiesz nawet do mnie nie przyjezdzaj :-D:-D:rofl2::blink:
Mariola Jeremix jest ekstra tylko czemu on jest taki duzy:angry::angry::-D;-)
Maja gacie naleza do meza Tiki,ktory sie niestety nie ujawnil na zadnym zdjeciu:angry::angry:;-)

reklama
Ooooooo Tika widzę że Mati zachwycony na początku starszą koleżanką Natalką :-D, ale potem olał sprawę (pewnie niedostępna była) i role się odwróciły. :rofl2:
Winko jest ale gdzie kieliszki? :-p
Martunia rzeczywiście ma ładną karnację.

Geperty na zdjęciu Skakanka i czyjeś nogi :tak:

Jeremix jak zwykle powala na kolana. I wykorzystuje starsze dziewczynki do powożenia rikszą :-D:-D:-D
I widzę że uczy się siusiania do kibelka :-p
Na fotce z Babcią w tej czapie rewelka! To jest Pani G? Chyba tak.

O już doczytałam, Skakanka udzieliła wyjaśnień :tak:

Skakanka z ciekawości zajrzałam ile ty masz lat i się zdziwiłam :szok:, bo wyglądasz jak nastoletnia opiekunka do dzieci, powaga :tak:. Gratulacje, naprawdę wygląd masz świetny :-).

Geperty hahaha:rofl2: no i dzieki jakos sie trzymam, konserwuje czerwonym polwytrawnym:rofl2::rofl2:dwa dni temu pewna babcia sie zapytala czy Marta to moja siostra:szok::szok:letka przesada haha:rofl2:
Lorien harmonogram na spotkaniach mamy z gory ustalony..punkt 1 robienie zdjec punkt 2 otwieranie i konsumowanie punkt 3 pozegnanie:-D;-)

Lorien ... tak to moja mama ... po czym poznałaś ?

Skakanka .... on jest raczej drobny, może tylko tak wyszedł na zdjęciu. Zresztą nie ma po kim być duży, bo my z mężem to też raczej kurduple (160 cm z hakiem)

Maja .... nie gra całymi dniami, on woli oglądać bajki i te w TV i książeczkowe

wszystkim dzięki dzięki po stokroć dzięki za wszelkie komplementy :zawstydzona/y::-p:blink:

Zdjecia super. Fajnie, ze znowu sie spotkalyscie, zawsze to jakies oderwanie sie od codziennosci.

Jeremi slodziak jak zawsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry