M
MariaOla
Gość
ja nie twierdzę, że to wiedźma .... tylko ma problem a nie ma pomocnej dłoni .... póki co cały czas się trzyma ... czas pokaże
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dokładnie, wygląda bardzo przyjaźnie jak na teściową;-)

Żywa a po co Ci środek anty w postaci cebuli dopochwowej? Lepiej było ogóraski posadzić![]()

, nie zmieści się
.
. I to właśnie było to lato
.
i zawsze jak oglądam te wasze fotki z działki to też chce:-(my tu mieszkamy w bloku i nawet nie będzie gdzie wyjść z Nikuniem
ciekawe czy drogie takie cuda??
. Ale odpocząć też można, grilla zrobić, poleżeć na słonku, zawsze lepiej niż między blokami. teraz chcę kupić piaskownice i zamontować.
. Zależy w jakim stanie altana, jaka ziemia, ile metrów kwadratowych itp. Ale ja w życiu nie sprzedam swojej

.

u mnie chodzi o to żeby było gdzie sobie poleżeć na kocu(pod blokiem się nie położę chociaż trawa też jest hehe:-))no i właśnie ta piaskownica, jakiś basenik ehh żyć nie umierać
muszę się rozejrzeć;-)

. Jak sobie pomyślę, że znowu co 2 tygodnie będę musiała spędzać cały dzień z kosiarką to jestem chora
. Ja też mam większość działki obsianą trawą, tylko pare rządków na warzywa i kwiaty gdzieniegdzie. Także się kosi i kosi i końca nie widać
. Jak chcesz możesz korzystać z mojej działki nieodpłatnie, w zamian za koszenie
, co Ty na to
?