• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Kama, dzięki za gratki:tak:
U nas w sumie też było dzisiaj cieplutko, ale nie tak, żeby Antoś z krótkim rękawkiem biegał. Spędziliśmy pół dnia na dworze i moje małe padło przed godziną jak nieżywe:-D.
W takim razie życzę Wam udanego wypoczynku, miłego pakowania i żadnych nieoczekiwanych niespodzianek:tak:

reklama
Dominiś faktycznie bardzo wyrósł :tak:... boszzzz ... jakie te nasze dzieciaczki już duże :szok::-):tak:

A to nasze fotki z dzisiejszego spacerku i zabawy w piaskownicy ;-), nie obyło się oczywiście bez spróbowania piasku :baffled::baffled::sorry2:, ale mam nadzieję, że już się to nie powtórzy, bo minę Mati miał później "nietęgą" :-D:-D

Sliczny ten Mateuszek i zdjecia super zrobione:tak::-).Jak fajnie mu widac zabki na dole:-D.
Dominik tez uwielbia piaskownice.U kolezanki w ogrodzie to tylko w niej siedzi.Piasku tez juz probowal i nawet czestowal:tak::-p.Dlatego jak tylko wracamy z wakacji zaczynamy poszukiwania domku z ogrodem:-D:tak:.

dziękujemy!

Dominik superowy, a jak ładnie mu w tym kolorku, prawdziwy mężczyzna:tak:

Mati jak zawsze porywa kobiece serca, jaki cukiereczek z niego, schrupać :laugh2:

My mamy piaskownicę taką małą tylko trzeba dziurę wykopać i piasku przywieźć, a póki co Emi chodzi do piasku na ogród Teściów

Dominik superancki!! wszędzie go pełno i jakie kolorowe ma te fotki!!

Na Matiego ja już nie mam słów, zawsze wygląda bombowo przystojniak nasz mały!!! a piasek prędzej czy później musiał zostać skosztowany:-D:-D:-D:-D

Nikuś tez uwielbiał piaskownice, teraz może tylko patrzeć na dzieciaczki się tam bawiące ale mam nadzieje że niedługo wrócimy do robienia babek:tak: już dostał od mamy chrzestnej cały zestaw:-p

Dzięki za miłe słowa dziewczynki :tak:.

Kama ... fajnie, że domku z ogrodem będziecie szukać ... dla dzieci na pewno jest to optymalne:tak: :-), nam zostaje niestety tylko ta piaskownica :dry:, albo już trochę dalszy wypad za miasto, albo do ogrodu do rodzinki ;-)

Tika , Kama chłopaki super :tak:
Tika a ty może po prostu nakarm Matiego przed następną wyprawą na spacer a nie biedne dziecko musi dojadać ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A tak poważnie to Natalka też musi " podjeść" :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i zawsze się odwróci by mama nie widziała :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry