Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i super weekendzik mieliscie widze

juz mu się znudziło normalne jeżdzenie
:-):-)
To nie w podpisie, tylko tak wstawiłam. To jest kolaż z programu Picasa.Lorien, Zdjecie w mleczzach z zeszlego roku faktycznie fajne w porownaniu do tegorocznych. ja tez czesto ogladam zdjecia Julki i nie moge sie nadziwic jak dzieci szybko rosna. Super zdjecie w podpisie masz, w jakim programie zrobiłaś?
czekamy.....ja też dzisiaj wrzucę Nikusia z wypadu na łono natury

Marita Błażejek jest rewelacyjny, kawał faceta z niego!!!a To nasze fotki z naszego wczorajszego spacerki
Oj tak, było bardzo miłe, więcej takichLorien fajna sprawa z tym rowerem, że ja no to nie wpadłami super weekendzik mieliscie widze
![]()

też zaraz przejrze ten program

)dzięki Martuchaa w Picasie było zrobione tylko to wcześniejsze. To robiłam w innym programie, ale tutaj trzeba już pokombinować.Lorien jestem pod wrażeniemteż zaraz przejrze ten program
a to zdjęcie wyżej rewelacja(czworaczki jednojajowe)

. Antos też już miał spotkanie z piaskownicą i jedzenie piasku obowiązkowo też sie odbyło
. Zreszta on zjada wszystko, co znajdzie, trawke, ziemię i potem otwiera dzioba, żeby mu to wszystko powyjmować z buźki
:-)

(na kolanie rozpaćkany danonek)