• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Martucha, Nikuś jaki luzak, boskie zdjęcia:tak:. No i telefon też musi być niczego sobie, skoro zdjęcia takiej dobrej jakości;-).

reklama
Trochę nas z dnia wczorajszego - jeszcze przed wypadkiem Emi...

To w domku przed wyjściem
1002044hu1.jpg

1002045zf1.jpg

z Tatusiem i młodszą kuzynką Zosią
1002047du6.jpg

Zabawy na powietrzu z Mamą i Tatą
1002055qz5.jpg

1002069zn0.jpg

1002070xi0.jpg

1002079vm0.jpg

Emilka jak zwykle superrrr, w sukieneczce wygląda bosko. I chyba większa modelka od Hani:-p:-D. Na każdym zdjęciu prosto w obiektyw patrzy:-).

Martuchaa ... boszzzzz jaką Nikuś ma słodką buźkę i te roześmiane oczki ... normalnie achhhhh :-):-):-).

Lorien ... z Emi faktycznie boska modelka :tak:i z jakim zadowoleniem pozuje ... po prostu profesjonalistka :-):-):-)

Emilka jakie zajefajne spojrzenie walnęła na tym zdjęciu z kuzynką:-):-) slicznotka mała:tak::tak:
w ogóle to cała rodzinka to sama słodycz;-)

dziękujemy, aż mi czerwono :-D:-D:-D
Emilka ma walniętą mamuśkę, co non stop z aparatem goni, to przyzwyczajona :-D:-D:-D
A na fotce z kuzynką zazdrosna jak piernik o tatusia :tak::-p

dziękujemy, aż mi czerwono :-D:-D:-D
Emilka ma walniętą mamuśkę, co non stop z aparatem goni, to przyzwyczajona :-D:-D:-D
A na fotce z kuzynką zazdrosna jak piernik o tatusia :tak::-p
Ale jaka słodka zazdrosnica z Emi:-D:-D:-D

Niko właśnie nie chce pozować:wściekła/y: specjalnie się odwraca albo płacze że chce aparat:sorry2:

reklama
śliczne dzieciaczki :-)

a ja musze powiedzieć, ze Filip sam wchodiz po schodkach na ślizgawkę, tzn ide za nim z tyłu, ale nie dotykam go. i sam siada i sam zjeżdza. czasami tylko musze poprawić go przy siadaniu, bo jest za szybki i nie zawsze zdązy nogi wyciągnąć z pod tyłka. a ostatnio wpadł na pomysł zjeżdzania na brzuchu - siada, chwyta sie ręką za barierkę, obraca na brzuch i zjeżdza:nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry