• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Emilka fantastyczna a tej jej włoski hmmmm miodzio:-)

kilk fotek z 3 maja z parku
Na Koniku

Niechce mi sie wiecej zdjec załadować:crazy: wiec reszta potem:wściekła/y:

reklama
raz jeszcze wielkie dzięki.

Xamamuska ale fajnie, Sandrunia nie bała się na tym koniku jechać? Super!

Elżbietka Filip prze gość, zwariować można z mi naszymi zwinnymi małpiątkami :szok::-D:-D:-D

Martuchaa u mnie na szczęście aparat jest interesujący, ale nie aż w takim stopniu.

Xmamuska, fajowa taka przejażdżka na kucyku:tak:. U nas w solankach w niedzielę też można zafundować dziecku taką atrakcję, ale ja się boję... Ale z powodu takiego, że kucyka tego obsługuje dziewczynka w wieku max 10 lat:szok:. Zapytana gdzie jest ktoś dorosły powiedziała, że mama obok gdzieś sprzedaje balony, ale jakoś nie miałabym zaufania, żeby dziecko oprowadzało mi Hanie po parku na kucyku:no:.

Xmama ... zdjęcia suuuuuper :-). Śliczna z Was rodzinka, Ty wyglądasz odjazdowo :-):tak:, a Julcia robi przecudną minkę jak tak marszczy nosek :-D:-D:tak:, normalnie boska :-D. No i obie Twoje panny urocze jak zawsze :-):tak::tak:

Ale ten twój mężulo musi być dumny jak idzie z wami na spacerek!! piekna rodzinka!!
Zastanawia mnie tylko jak ty wytrzymujesz w McDonaldzie podczas diety:szok::szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry