• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

xmamuska, kolacja śpiącej królewny jest rewelacyjna!!:laugh2: :-D :laugh2: :-D . i jaką wyczesaną ma pościel w wózeczku!!!:tak:
Sandra to taka mała panieneczka już!w super czerwonych rajstopkach:-)
moze troszke oczęta mają podobne?:confused:

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Mam na imię Agnieszka i 1-go stycznia o godz.22.25 urodziłam zdrowego i pięknego synka,co prawda jestem zarejestrowana i głownie udzielam się na forum grudniowych mamuś,bo myślałam że urodzę w grudniu 2006 ale jednak nie Alan zechciał przyjść na świat w 2007 roku.Pisze bo chcę pogratulować wspaniałych dzieci,zdjęcia są super,jak tylko znajdę wolną chwilkę to wkleję zdjęcia mojego synka Alana:-)
POZDRAWIAM

Xmamuska śpiąca króelwna jest super normlanie jak sie patrzy od razu sie czlowiekowi tak fajnie na serduchu robi:laugh2::laugh2::laugh2:

a co do podobienstwa to mysle ze Julka jest kopia Sandruni:tak:

Michalku przebij piątkę ;-):-D:laugh2: Świetna fotka!

Xmamuska myślę, że jak Julcia podrośnie to będzie wyglądała podobnie do Sandruni. Przecież Julcia co chwilkę się jeszcze zmienia, więc będzie kopią starszej siostrzyczki :-D

Heja Michaś :-)

Xmama ..... podobne ? jak dwie krople wody, chyba, ze pomyliłas fotki i obok duże Sandruni wkleiłaś małą Sandrunię :confused:

reklama
Heja Michaś :-)

Xmama ..... podobne ? jak dwie krople wody, chyba, ze pomyliłas fotki i obok duże Sandruni wkleiłaś małą Sandrunię :confused:

hehe nie na pewno na dużym jest Sandrunia a na małym Julcia:-D cieszę się że są do siebie podobne :tak:bo ja jak tak na nie patrze to mi sie wydaje ze Julcia do taty podobna a Sandrunia do mamy:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry