reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Karlam, jezu, czy te zdjęcia to real czy fotomontaż ( mały stoi:eek::-):-):-))
Ela, Filip też jest niezły agent...chowac się od mamy pod łóżkiem-kto to widział?;-)
Napisz gdzie chodzicie na basen i czy tam jest woda ozonowana czy chlorowana, i czy to są takie specjalne zajęcia? Mały w wodzie wygląda super...ładnie pływa-mój mąż też jest w zachwycie.

Dziewczyny, ładne te wasze wszystkie maluszki...takie pocieszne.
Xmama - co ty będziesz miała jak ci te panny na takie blond laski wyrosną...ojej chłopaków będziesz ganiać...

i dla przypomnienia -moje niuni
ja tam nie mam talentu do pstrykania fotek...moja mama to co innego wszędzie chodzi z aparatem i cyka....

mamaantosia...bo ja nie mam czasu pisać i pstrykac i wrzucać....obowiązki domowe zaniedbałam...musiałam burdel posprzątać:-p...jak udało ci się uchwycic tego jęzora?

Antoś miał taki okres, trwało to może ze dwa tygodnie, że wszystkim pokazywał jęzora. Wystarczyło się do niego uśmiechnąć lub zagadać i jęzor natychmiast się wysuwał:-D. Niestety już mu przeszło. Od kiedy wyszedł mu ząbek ciągle zagryza dolną wargę:rofl2:.

Kama83 i Kamilala - śliczne te Wasze dzieciaczki :-):tak::-)

... a właśnie Kama83 - ja te ż jestem ciekawa, co to jest to żółte na czym Dominiczek siedzi????

reklama
jejku jakie Wasze bobasy (no nie wszytskie ;-) ) maj apikne czupryny ;-) a moj taki lysolek, jak stoi to wyglada jak stary malenki, gdyby mial jeszcze czupryne to sopiero by byl gitara ;-) hhehe

Kamila no maly stoi, siedzi, raczkuje, robi kroki ful serwis hehhee

Do góry