reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Tika - też mi się podoba ten irokezik ale szybko opada bo Mati ma na górze długie włoski![]()
Elma - ja mojemu Matiemu to nie mogę zrobić irokeza, bo mu się za bardzo włoski kręcą

, więc w zasadzie żadnej fryzurki ułożyć się nie da
;-)Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Kama co to jest tozolte na czym Dominik siedzi? bardzo mi sie to podoba;-)
kamamamusia
Fanka BB :)
Karlam, jezu, czy te zdjęcia to real czy fotomontaż ( mały stoi
:-):-):-))
Ela, Filip też jest niezły agent...chowac się od mamy pod łóżkiem-kto to widział?;-)
Napisz gdzie chodzicie na basen i czy tam jest woda ozonowana czy chlorowana, i czy to są takie specjalne zajęcia? Mały w wodzie wygląda super...ładnie pływa-mój mąż też jest w zachwycie.
Dziewczyny, ładne te wasze wszystkie maluszki...takie pocieszne.
Xmama - co ty będziesz miała jak ci te panny na takie blond laski wyrosną...ojej chłopaków będziesz ganiać...
:-):-):-))Ela, Filip też jest niezły agent...chowac się od mamy pod łóżkiem-kto to widział?;-)
Napisz gdzie chodzicie na basen i czy tam jest woda ozonowana czy chlorowana, i czy to są takie specjalne zajęcia? Mały w wodzie wygląda super...ładnie pływa-mój mąż też jest w zachwycie.
Dziewczyny, ładne te wasze wszystkie maluszki...takie pocieszne.
Xmama - co ty będziesz miała jak ci te panny na takie blond laski wyrosną...ojej chłopaków będziesz ganiać...
kamamamusia
i dla przypomnienia -moje niuni
ja tam nie mam talentu do pstrykania fotek...moja mama to co innego wszędzie chodzi z aparatem i cyka....
ja tam nie mam talentu do pstrykania fotek...moja mama to co innego wszędzie chodzi z aparatem i cyka....
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Jaka boska czupryna
, Mateuszek słodziacha, dawno go nie było:-)
, Mateuszek słodziacha, dawno go nie było:-)kamamamusia
mamaantosia...bo ja nie mam czasu pisać i pstrykac i wrzucać....obowiązki domowe zaniedbałam...musiałam burdel posprzątać
...jak udało ci się uchwycic tego jęzora?
...jak udało ci się uchwycic tego jęzora?MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antoś miał taki okres, trwało to może ze dwa tygodnie, że wszystkim pokazywał jęzora. Wystarczyło się do niego uśmiechnąć lub zagadać i jęzor natychmiast się wysuwał
. Niestety już mu przeszło. Od kiedy wyszedł mu ząbek ciągle zagryza dolną wargę
.
. Niestety już mu przeszło. Od kiedy wyszedł mu ząbek ciągle zagryza dolną wargę
.tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Kama83 i Kamilala - śliczne te Wasze dzieciaczki :-)
:-)
... a właśnie Kama83 - ja te ż jestem ciekawa, co to jest to żółte na czym Dominiczek siedzi????
:-)... a właśnie Kama83 - ja te ż jestem ciekawa, co to jest to żółte na czym Dominiczek siedzi????
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)