reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

bild037st2.jpg

a to my ...z chrupkiem:-D

reklama
Hubcio jest fantastyczny, taki śliczny i wesoły chłopczyk :-):tak:.... a jakie zalotne spojrzenia rzuca znad tej maty!!! .... antenka ... myślałam, że tylko mój Mateusz podczas jedzenia nogi do dziubka wkłada ... ale widzę, że się grubo myliłam :-D;-)

ania_zywa ... Hania to po prostu śliczna słodzinka :-):tak:... a fotki Mateuszkowi pokażę dopiero jutro, bo gdybym pokazała dzisiaj to pewnie biedny .... nie mógłby spać ;-).
A gdzie się kupuje takie fajne rybki jak ma Hania w wannie???

Maja ... Laurusia jest piękniusia i ... strasznie piękniusie oczki ma :-):tak:

W sklepie:-D:-D:-D:-D. A tak poważnie to to jest zabawka dla troszkę starszych dzieci:tak:. Są rybki i taki kasiorek do łowienia (nie wiem, czy to sie tak nazywa). Ale skoro rybki pływają to czemu nie;-). A sklep z zabawkami to był, jakis taki osiedlowy:-D:-D:-D.

Ja bym tak z pewna taka niesmialoscia chciala napisac, ze Zuzka to w tym lozeczku lezala miedzy Robertem a Michalkiem Karlam. :tak: I nie ma wytlumaczenia, ze to bylo Jego loeczko ( nochyba, ze jeszcze kiedys lezeli razem, a ja o tym nie wiem :dry: )
Tak wiec... Jeremi, na koniec kolejki. Najpierw nasze dzieci beda walczyc o Jej reke. A w zwiazku z tym, ze starsi maja pierwszenstwo, to Zuzka jest nasza. :-D

A to ciekawe, bo ja mam inne dowody !
Zresztą matka Zuzy jest po stronie Jeremiego, a zdanie matki jest święte !

Załączniki

• z Zuzą.JPG
    z Zuzą.JPG
    259,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry