reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

fogia nic nie mow, caly tydzien dmuchal na probe i jak gadalismy o imprezce, ze przyjda dzieci itd to mowil "Niko mucha" czyli ze bedzie dmuchal a tu zaczelismy spiewac sto lat, on jakas panika, nagle sie wstydzi i tyle sie nadmuchal:dry:
a to jego reakcja na sto lat i swieczki:sorry2:
Martuchaa u nas też podobnie było, z tym, że Emilka zdmuchnęła, ale była w szoku. Minę miała skostniałą. :-p

Geperty jaka superowa sesja, a z tym tortem nie mogę wyjść z podziwu. Zdolniacha z Ciebie, naprawdę.
Acha no i synkowie Brata - zwłaszcza młodszy całkiem do Was podobny, do Nika, do Ciebie. Widać, że rodzinka :tak:

Antosiowa piskoliny u nas też nie będzie. To nie na moje nerwy :-p:no::-):-D:rofl2:

reklama
Dziewczęta, co Wy chcecie od tej piaskoliny:-p... no przecież i tak odkurzacie codziennie;-):-D.
Własnie zamówiłam na allegro farbki ze stempelkami do malowania rączkami:tak:... to dopiero będzie jazda:rofl2::-D

antosiowa daj linka, zobacze co to za cudo?

a co do hulajnogi to wam opowiem historie jak lezalam w szpitalu, lezala ze mna babka ktora miala 3 synow-10 lat, 4 lata i 4 miesiace. I ten najstarszy mial hulajnoge taka srebrna co maja na zakonczeniach takie jakby nie zabezpieczone krawedzie(maja niby takie gabki ale one sie przesuwaja), i ten maly wzial sie pobawic, potknal sie przewrocil i polikiem nadział się na ta raczke i w szoku wyszarpnal spowrotem.ona mowi ze patrzy a on ma dziure w poliku i leje sie krew, normalnie tryska. Szybko do szpitala, mowi ze bylo tyle krwi jakby z rzezni jakiejs:no::szok::szok:no i jakby tego bylo malo ten synek mial reakcje poszczepienna i nie mogl byc wiecej szczepiony m.in przeciw tezcowi. Czekali 24h czy nic sie nie doszlo do jakiegos zakazenia i czy nie umrze. Normalnie jak widze hulajnoge to zawsze mi sie przypomina. A blizne to ma paskudna, na pol twarzy tak mu sie rozciagnela.

Od rana wprawiacie mnie w dobry nastrój :-):-):-), tyyyyyle komplementów :-D:-D:-D, dziękuję bardzo za pochwały o torciku i o mnie ;-), Nikuś oczywiście też dziękuje :tak:.

... najbardziej to jestem pod wrazeniem jak Grzes urosl:szok::szok: Boze jak ten czas leci!!

Martuchaa on ma 7,5 miesiąca i waży 9kg, ale jest cały duży, a nie tylko grubiutki, teraz tylko czekam, aż Nikusia prześcignie :-D.

Acha no i synkowie Brata - zwłaszcza młodszy całkiem do Was podobny, do Nika, do Ciebie. Widać, że rodzinka :tak:

Lorien podobny do mnie, bo to mój chrześniak ;-):-D:-D:-D.

Geperty, bawi sie Nikuś tą hulajnogą? Bo zastanawiam sie czy Antosiowi nie kupić:sorry2:

Bawi się, tylko niekoniecznie tak jak jest przewidziane w instrukcji :-p, tzn. jeździć nie umie, ale lubi siedzieć pupą i odpychać nogami, albo trzymać kierownicę, a nogami normalnie chodzi :-D, najważniejsze, że w koszyczku może wozić zabawki :tak:. Na pewno lepszy zakup niż koszyk ;-).

antosiowa dzieki, a myslisz ze w razie czego domyje sie meble od tego:-p
i jeszcze o sciany sie boje, nie mam zmywalnych:dry:

u nas koszyk w uzyciu chociaz ciagle raczka odpada i ten maly koszyczek w srodku:sorry2:

reklama
Do góry