reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzidziolek rośnie ma 2,55 cm, co wg usg potwierdza 9w3d (wiec ciąża trochę młodsza ze względu na późną owulacje- termin zostawiam bez zmian bo i tak będzie sie zmieniał)Serduszko bije 163/min .

Widzę, że nasze dzidzie mają takie same wymiary;-):tak:

reklama
No i ja moge wkoncu wkleic zdjatko naszej fasolinki. To jest fotka z 11 stycznia i ma 18,9 mm :-). Nastepna wizyta 25 stycznia .

Załączniki

• Kaya.jpg
    Kaya.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 107
Fajne te wasze dzidziolki :)
Ja wizyte mam umówioną na 4.02 a USG pewnie jakoś po wizycie...ehhh już nie mogę się doczekać...
Dzisiaj cały dzień śpię, nie mogę nic zrobić. Czasem wstaję, ugotowałam obiad, pokrzątałam sie, ale zaraz buch pod pierzynę. Osttanio w pracy też odczuwałam senność - ciekawe jak jutro będzie.?:baffled:

No, nareszcie znalazłam chwilkę, żeby wskoczyć na forum i pochwalić się naszą fasolką, co prawda zdjęcie jest wyjątkowo niewyraźnie, ale my na monitorze widzieliśmy bijące serduszko - niewyobrażalne przeżycie :D
Z tego USG wynika, że termin będę miała nieco późniejszy, ale to jeszcze pewnie będzie się klarowało :)
ccf2010011700000.jpg

Dziewczęta...posypały się te zdjęcia...:)
Piękne wasze dzieciątka, serdeczne gratulacje...

Piękne fasolki :-)
Ja już nie mogę się doczekać czwartku bo wtedy zobaczę swoją :-)

Śliczności !! Aż nie mogę się napatrzeć :)) Mam nadzieje, że ja również wstawię zdjęcie - jutro mam wizytę i nie mogę się doczekać !!

reklama
Przedstawiam wam Moje maleństwo, wiek dokładnie 13 tydzień 1 dzień
Termin USG 25 lipca, ale cykle mam dłuższe, więc lekarz mówi, że 2 sierpnia pojawi się na świecie:-):-)
Pierwsze zdjęcie to mózg maleństwa, a drugie on sam w pełnej okazałości..:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC_1449.jpg
    DSC_1449.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC_1450.jpg
    DSC_1450.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 110
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry