reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia wcześniaków

Dziewczynki sa charakterne, widac, że nie dadzą sobiew kaszke nadmuchac.
Czy jedna jest bardziej rumcajsowata, jak pamiętam? Jonatan odkrył w sobie niezlomna stanowczośc i próbuje podporządkowac sobie dorosłych. Albo sie drze, albo cos innego wymysla. Ale ma byc wedlug jego planu i juz. I kto by pomyslal, patrząc w te niewinne oczka, że ich wlasciciel różki pokazuje...

jcf0.jpg

reklama
Wszyske dzieciatka cudne:-)

A ja sie chwale...Macius w sobote zaczał raczkowac i od razu ruszył na podbuj swiata, zadne progi teraz nie sa przeszkoda:-)
A ponadto chyba rosnie spiewak operowy bo upodobał sobie wysokie C i piszczy ze az uszy wiedna

1do9.jpg

tutaj raczkuje:-)

Włoski to musimy podciac, bo jak podcinalismy w czerwcu to juz urosły i czasami ida do oczek tylko ze teraz juz jest problem bo sie kreci i jak prubowałam z tesciowa go podciac nozyczkami to tak płakał jakby te włoski były czyms bardzo waznym dla niego:-)

Dawno tutaj nie zaglądałam. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Jestem mamą Jasia (32 t.c.). Dzisiaj Jaś ma rok i 1 m-c. Zakończylismy już wszystkie wizyty u specjalistów. Jaś rozwija się świetnie i życzę tego samego wszystkim wcześniaczkom z forum. A oto Jaś:

reklama
Do góry