reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia wrześniowych maluszków

reklama
4.jpg20111113174.jpg Moj maly -coraz wiekszy smieszek

Ellsi sesja super, rewelacyjnie wyszedł ten kolaż. Ekstra fototapeta byłaby z takiego zdjęcia.
Kasiula, Franek ma niezłą pozycję do spania, no bombowo wygląda.
BigChild, ale masz śmieszka tygryska :-)

ellsi już pisałam ale zrobię to jeszcze raz- piękności! Cud miód i orzeszki, super pomysł. :tak:

dziuba co za rewelacyjna sesja! Normalnie laleczki! Modelki! :-) ale na fejsie nie masz jeszcze tych zdjęć?

mambusia co za ujęcia :happy: i sułtan bombowy, się uśmiałam :-D

kasiula a jaki Franuś zadowolony! Tak sobie smacznie śpi...i nie ma to jak pozycja z rączkami w górze ;-)

BigChild Twoja kruszynka ma zniewalający uśmiech :tak:

A oto i 3 miesięczny Wojtuś:
po kąpieli i w pilotce (ale tak się ruszał, że wyszło jak wyszło)

Załączniki

• kąpiel1.jpg
    kąpiel1.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 79
  • w pilotce1.jpg
    w pilotce1.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Ellsi bombowe a jak nałożyc to na siebie to byłby filmik :-D
Dziuba :szok: tyle powiem jestem zachwycona jakie modelki masz w domku.Ja miałam z Julką też taka sesje kiedys jak miała casting do agencji reklamowej.
Big Chiald alęż super uchwyciłaś jak mały sie śmieje i to na całego:happy:
Wrześniowa jak tam z niego terrorysta,wygląda tak słodko i niewinnie.
kasiula​ Franek spi w takiej pozycji jak mój smyk.Słodkie to strasznie!!!!

wrześniowa - pieknie główkę trzyma!! a jakie piąstki zaciśnięte :-D na zdjęciach wygląda uroczo, wcale nie jak łobuziak nie dający mamie się wyspać!! :)) p.s. kumpela umieściła na mojej tablicy zdjęcia dziewczynek, to nie wiem czy wszyscy je widzą czy jak to jest...?!?

Ellsi super zdjęcie:-)
BigChild śliczności!!!
Dziuba Twoje dziewczynki przesliczne i takie do siebie podobna, sesja przepiękna, az się zaraziłam i tez się wybierzemy, bo mam kolegę fotografa
Wrzesniowa jak widać na zdjęciu Wojtuś to prawdziwy Aniołek piękne usteczka i oczka więc nie wiem co ta mamusia się go czepia;-);-)

reklama
Dziuba – ależ masz modelki w domku. No no ;) Będziesz miała kiedyś cały dom chętnych na Twoje córcie facetów ;)
Wrześniowa – Wojtunio wygląda na bardzo grzecznego chłopczyka;) Nie wiem co Ty od Niego chcesz hi hi ;) Taki słodziak ;)

Do góry