reklama
roksaa
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny. Ja wczoraj miałam wizytę i usg. Z dzieckiem wszystko w porządku, zdrowo się rozwija, wszystkie narządy na miejscu. Serduszko bije miarowo, waży około 330 g. Łożysko i wody bardzo dobre. Od razu lepiej się czuję. Myśleliśmy cały czas, że będzie drugi synek, a tu proszę córeczka:-) Także będzie u nas Wiktoria, o ile nic nie wyrośnie do następnego usg
Zdjęcia nie są zbyt wyraźne, przynajmiej jedno, bo na drugim zrobił mi specjalnie zdjęcie nogi i stopy, co mnie tak ciągle kopie z prawej strony. Cieszę się bardzo i trzymam kciuki za pozostałe wizyty:-)

asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Gratulację wszystkich wizyt!!!
Piszcie mi na PW, płci Maleństw i imiona, żebym mogła uaktualnić tabelkę :-)
Piszcie mi na PW, płci Maleństw i imiona, żebym mogła uaktualnić tabelkę :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Nimitii ja mam wizyte dopiero 12 wiec tydzień pózniej. A cóż się stało, że przełożyli Ci wizyte badania?
Roksaa gratuluje córeczki!!!!
Roksaa gratuluje córeczki!!!!
Deizzi
Jotka gratulacje synka
My wyrównujemy bilans dziewczynek bo właśnie wczoraj się dowiedziałam,że będziemy mieli małą NelęWszystko z maleńką w porządku więc wielkie uffff...a jak dowiedziałam się, że córa to aż się popłakałam
![]()
Nela śliczne imię
Podzielam zdanie dziewczyn na temat szczepień, ja też jestem przeciwna tym bardziej w ciąży. Szczepiona byłam jako dziecko tylko na podstawowe choroby i od tamtej pory nie a nie pamiętam ostatnio żebym na cokolwiek chorowała.
Byłam dziś na wizycie. Dr chciał zrobić już połówkowe USG, ale niestety nie wszystkie narządy były widoczne, np żołądka nie widzieliśmy i w 23 tyg na następnej wizycie będzie powtórka z rozrywki. Na poprzednim USG pamiętam że żołądeczek był wyraźnie widoczny więc dr podejrzewa, że dzidzia właśnie się wypróżniła i jest pusty dlatego go nie widać. A reszta pomiarów wychodzi na tydzień wcześniej niż z OM wynika. Ale tym też kazał się nie przejmować więc cierpliwie czekam do następnego USG w 23 tyg a potem będę miała wizyty już co 3 tygodnie. Dzisiaj dzieciok nam nóżki skrzyżował i nie pokazał co tam ma więc trzymam się wersji, że dziewczynka skoro takie wstydliweDołączam zdjątka w 4d, miałam robione w cenie wizyty i niesamowicie wszystko widać
![]()
Zobacz załącznik 506925
Ja mam takie samo podejści
kociatka
Nimitii, daj znac co tam sie stalo...
Roksaa, gratulacje udanej wizyty i poznania plci!
Roksaa, gratulacje udanej wizyty i poznania plci!
iza marina
Aktywna w BB
Roksaa gratuluję córeczki.
reklama
Roksa i ja gratulujei!
Moja wizyta przebiegła średnio, Pan doktor na moje bardzo mocne bóle powiedział tylko tyle, że to nie dlatego że szyjka macisy szukuje sie do porodu więc o tyle dobrze. Niestety nie mógł mi powiedzieć dlaczego bardzo mnie boli wręcz rwie kiedy kicham albo stawiam krok
prenatalnych nie zrobił niestety, ponieważ przez moje dodatkowe kg nie za bardzo było widać zastawek ani innych narządów. Nie wiem nawet czy maluch jest zdrowy, ale przynajmniej ruszał się to o tyle dobra wiadomość
już nie mam takiego doła więc czekam z niecierpliwością na przyszłe badania. Będzie ok na pewno 
Moja wizyta przebiegła średnio, Pan doktor na moje bardzo mocne bóle powiedział tylko tyle, że to nie dlatego że szyjka macisy szukuje sie do porodu więc o tyle dobrze. Niestety nie mógł mi powiedzieć dlaczego bardzo mnie boli wręcz rwie kiedy kicham albo stawiam krok