reklama

zdjęcia

reklama
Czarodziejka wyglądasz bardzo bardzo zgrabnie! A mam pytanko ile masz cm wzrostu? Pytam przez ciekawość bo wydaje mi się że dość wysoka jestes :)
Sliczny domek! No i czekamy na nowsze fotki ;D

Ines pisze:
Czarodziejka wyglądasz bardzo bardzo zgrabnie! A mam pytanko ile masz cm wzrostu? Pytam przez ciekawość bo wydaje mi się że dość wysoka jestes :)
Sliczny domek! No i czekamy na nowsze fotki ;D

Ines zadna ze mnie "drabina" ...skromne 165...hy hy....fakt ze nie jestem otyła a brzuszek w ogole nie poszedl mi na boki....wygląda jakbym pilke połkneła.....ale dziekuje za komplement...urosłam w piórka......:-)   buzki

[center]Ines...mamuśka z Ciebie w calej okazałości....wyglądasz super.....i to mi sie podoba zadbana kobieta w ciązy a nie jakiś wieloryb........nie ujmując nikomu oczywiście ;D[/center]

Ines , Czarodziejka figurki super :D :D :D
Ines bardzo fajna fryzurka ja jestem dopiero na etapie zapuszczania wlosów, więc z fryzurką kiepsko ;D jak ostatnio poszłam do fryzjera żeby podciąć odrobine włosy i lekko pocieniować żeby się ładnie układały przy zapuszczaniu to mnie tak opitoliła że wygładałam jakbym uciekła spod kosiarki >:( a miała delkatnie podciąć

no to już chyba wszystkie się pokazały, więc kolej na mnie:) to my dzisiaj czyli 24tydz. 2 dni :)

b17sb.png

b29vq.png

b30ge.png

t16ck.png

t30lu.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry