reklama

zdjęcia

reklama
basiaw24 pisze:
Czarodziejka śliczna z Ciebie mama, aż głupio wstawiać moje brzuszysko  ;D
To nasza trójeczka w 30 tygodniu
obraz247bng6.jpg

obraz249bhf5.jpg

obraz250brt2.jpg

basiaw24 Ty tez pięknie wyglądasz....nie zapominaj jednak ze ja nosze tylko jedno dziecię a Ty aż dwoje.....domek masz ładny i okroglutki...dla Twoich synków najpiękniejszy na świecie!!!!

Niestety nie mam aktualnego zdjęcia, bo czekamy na nowy aparat, a stary mąż sprzedał na allegro :). Na zdjęciu mój wakacyjny brzuszek (25 tydzień) 15 lipiec 2006 :) Trochę nabrałam kolorków, bo strasznie wtedy gorąco było :P
jagodadb6.jpg

Czarodziejko - o czym Ty mówisz wyglądasz fantastycznie !!!!!nie ma mowy o żadnym wielorybrku - ja też nie mieszczę sie w żadne normalne ciuszki ale o wielorybku nie mówmy bo daleko Ci do niego

Gufi - ślicznie wyglądasz, też do wielorubka Ci troszkę brakuje!!! a wypoczynek jest jak najbardziej wskazany - ja jednak nie opalałam brzuszka po porodzie robi się czarny - skóra się kurczy i wygląda to fatalnie :(

Blurery
- brzuszek okręglutki inie duży ale ślicznusi - przypominasz mi koleżankę z Cieszyna :D :D

Agnieszka - dzieki za wsparcie :) ja tez nie opalalam sie wcale, bo bylam wysmarowana kremem z filtrem 30 i nic sie nie przebilo :D tylko tak sie wystawialam na slonko

reklama
Dziewczyny wyglądacie rewelacyjnie!! Żadne wieloryby z Was, co najwyżej szczuplutkie, urocze foczki ;) ;D To mówię ja nadia- też foczka ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry