reklama

zdjęcia

reklama
Gufi- oj jak ja juz z utesknieniem czekam, aby miec moj brzusio, i wcisnac sie w moje normalne ubranka....To jest zabawne ale do 36 tc ogladalam sie za ciazowymi ubrankami a teraz na nowo w strone rozmiaru 38, obym go nadal po porodzie miala :eek:

Gufi super wyglądasz bardzo ładnie ci się brzuszek wchłania jeszcze troszkę i nie będzie śladu po ciąży :-):-):-):-) mi całkowicie się wchłonał po niecałych 3 tg, ale teraz za dużo kochanego ciałka i na zbyt szybki rezultat nie liczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:szczególnie że to ciałko nabyłam jeszcze przed ciążą a nie w trakcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:zawstydzona/y:

A to m.in. nasza trójka :-) w 35 tygodniu . Mam nadzieję że uda mi się wstawić w nowy sposób:confused:
Gufi tylko pozazdrościć Ci tak szybkiego powrotu do formy ;-)
Dziewczyny wyglądacie super, baloniki jak się patrzy :-)

Załączniki

• PICT0181f.JPG
    PICT0181f.JPG
    14,3 KB · Wyświetleń: 90
  • PICT0171f.JPG
    PICT0171f.JPG
    20,5 KB · Wyświetleń: 102
  • PICT0163f.JPG
    PICT0163f.JPG
    31,5 KB · Wyświetleń: 101
Nadia - sliczny brzuszek i sliczne zdjecia :-)

ja jak poszlam pod prysznic po porodzie, to mialam taka dziwne uczucie, ze cala sie skurczylam. nie moglam uwierzyc, ze mam taki maly tylek i uda i taka chuda buzie :-) strasznie dziwne uczucie. no i od razu meza ochrzanilam, ze dlaczego mi nie powiedzial, ze bylam taka spasiona wciazy :tak:

reklama
Nadia - super zdjęcia z Tatusiem, a wyglądasz tak ślicznie jak wyglądałaś na początku ciąży, nic sie nie zmienasz tylko pozazdrościć :tak:

Gufi - zazdroszcze tak ekspresowego powrotu figury :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry