reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

reklama
ja tak miałam w I ciąży na początku schudłam 5 kg i na obronie pracy którą miałam w 6 m-cu ciąży , szanowne jury patrzyło na mnie trochę jakbym chciała ich naciągnąć tym że jestem w stanie błogosławionym...ale kiedy przyszłam po odbiór dokumentów na uczelnie brzuszek miałam już sporawy i dopiero mi o swoich wątpliwościach powiedzieli.
a poniekąt mam koleżankę która przytyła w ciązy tylko 8 kg, dziecko urodziło się zdrowe normalnych rozmiarów, babka ma taką urodę ...skubana:-p

A ja od początku stycznia śmigam w dżinsach z H&M. Zwykłe dżinsy jeszcze zapinałam, ale robiło mi się po pewnym czasie słabo i musiałam rozpinać. Mam też kupione rok temu na allegro dżinsopodobne spodnie z materiału z gumką.
A dzisiaj musiałam kupić sukienkę na poniedziałkową imprezę w pracy, więc się chwalę:

d341.jpg
Ale kupiłam używaną. Z własnego doświadczenia wiem, że wizytowe sukienki ciązowe są w bardzo dobrym stanie.

zajaczek fajna sukienka ;-)

No właśnie skoro mowa o sukienkach to może mi coś doradzicie, bo 15 lutego biorę ślub cywilny, a nie mam pojęcia w co się ubrać :-D

zajączek - śliczna sukienka!

Ja również kupiłam parę ciążowych jeansów z H&M - czuję się 5 kg lżejsza, kiedy mam na sobie coś dopasowanego.

reklama
zajączek - śliczna sukienka!

Ja również kupiłam parę ciążowych jeansów z H&M - czuję się 5 kg lżejsza, kiedy mam na sobie coś dopasowanego.

W jakiej cenie były te spodnie? W sobotę wybieram się w końcu na zakupy, bo w normalnych spodniach już mi strasznie niewygodnie (no poza dresami).

Do góry