Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelw, jak u ciebie sprawdza się dieta garściowa?Bo moja twarogowa bardzo wolno idzie, tylko 1,8kg w ciągu 8dni:-(a jak stosowałam przed ciąża to miałam 3 kilo w ciagu tygodniaTYLKO, ŻE POTEM MOŻE BYĆ JOJO WIĘC TAK JAK PISZĄ - TRZA WRÓCIĆ DO SPOKOJNIEJSZEJ DIETY - TAKIEJ NORMALNEJ - NIEZBYT TUCZĄCEJ.
nO I KUZYNKA MÓWI - ŻE RZECZYWIŚCIE - JAK JESZ WIĘCEJ TEJ ZUPY TO SZYBCIEJ CHUDNIESZ - NIEZBYT SMACZNA - ALE MONA SOBIE JĄ "PO SWOJEMU" DOPRAWIĆ UWZGLĘDNIAJĄC WSAZÓWKI...
JA NAJPIERW ZASTOSUJĘ DIETĘ GARŚCIOWĄ JAK FASOLKAMARIA - BO COŚ MALUTKO JEM OSTATNIO ALE JAK NIE POMOŻE TO PRZERZUCAM SIĘ NA TĄ KAPUŚCIANĄ.... - BO BRZMI ZDROWO.......

Wiem, ze nie można, ale jak się patrze w lustro, to chce mi się wyć:-(Mamusia daj sobie troszkę czasu. Za szybko też nie można chudnac;-)

No właśnie, niesprawiedliwe:-(Ja też nie chudłam mimo, że karmię piersią. Nie wiem o czego to zależy. Są mamy co wyglądają jak wyssane, a są takie jak ja matka polka taka w sam raz ;-) Kurczę musiałam iść na dietę, żeby się pozbyć paru kilo. Życie jest niesprawiedliwe![]()
ja się jeszcze nie złamałam, nie podjadam, ale........Ja tez sie złamałam i podjadam wszystko pzrez ta pogodę![]()