reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Ja nawet probowac nie musze, zeby wiedziec ze sie nie zmieszcze. Bo 15 kg to w koncu bardzo duzo. No ale jak mowicie ze damy rade, to wierze Wam na slowo ;-) Jesli wiara czyni cuda, musze wierzyc ze sie uda :-D

reklama
Ja jescze 8 kg. Wchodze w 2 pary swoich spodni z przed ciazy. Kiedys spadaly mi z tylka, teraz ledwo w nie wchodze. Nie tyle co brzuch jak biodra,tylek, uda :zawstydzona/y: ehhh

Dziewczyny orientujecie się może ile czasu musi upłynąć od cesarki, żeby można było zacząć ćwiczyć? Bo mnie już powoli zaczyna nosić, a nie chcę zrobić sobie gorzej...

ja na wage jeszcze nie stawałam..ale zamiast brzucha mam pysk buldoga,wielkie rozstępy i ble ble ble :crazy: a najgorsze że mi jeszcze szwy się nie rozpuściły

Ola u mnie najsmieszniejsze było to, ze szwy sie w ogole nie rozpusciły. Mi te szwy wyszły podczas mycia :-D, ale juz były na pół rozpuszczone :-D.

a po jakim czasie te szwy Ci znikły?u mnie już tygodnie i nadal są :wściekła/y::crazy: coś mi tam dynda ale wole nie ciągnąć i poczekać grzecznie aż same wyjdą/rozpuszczą się..o ile to wo gule nastąpi :baffled:

dziewczyny kochane mi nie dośc ze waga od kilku dni stanełam to wczoraj przezyłam szok wchodząc na wagę, przytyłam kilogram. To dopiero mozna się załamac. :-:)-:)-(

Nie martw się Agacia, 1 kg w jedną czy drugą stronę to nie ma specjalnego znaczenia, bo zależy od tego, o jakiej porze się ważysz, czy przed czy po posiłku, czy dużo piłaś wcześniej, itp. U mnie takie wahania na porządku dziennym, przed śniadankiem o kilo mniej, a po obiedzie o kilo więcej.

A ja miałam dzisiaj rano niespodziankę. Waga wprawdzie nie drgnęła, ale weszłam już we wszystkie moje jeansy, nawet te obcisłe :tak::-) Oczywiście brzuchol nieaptycznie jeszcze z nich wyłazi, ale tyłeczek wydaje się być juz jak przed ciążą :tak:

Nie martw się Agacia, 1 kg w jedną czy drugą stronę to nie ma specjalnego znaczenia, bo zależy od tego, o jakiej porze się ważysz, czy przed czy po posiłku, czy dużo piłaś wcześniej, itp. U mnie takie wahania na porządku dziennym, przed śniadankiem o kilo mniej, a po obiedzie o kilo więcej.

A ja miałam dzisiaj rano niespodziankę. Waga wprawdzie nie drgnęła, ale weszłam już we wszystkie moje jeansy, nawet te obcisłe :tak::-) Oczywiście brzuchol nieaptycznie jeszcze z nich wyłazi, ale tyłeczek wydaje się być juz jak przed ciążą :tak:

Pytia ale ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A i muszę się Wam pochwalić :-) ważę już tyle co przed ciążą i mieszczę się w trzy pary spodni sprzed ciąży.:tak:
Ale mam ambicję zrzucić jeszcze 8kg. I powrócić do mojej starej wagi. Sprzed ciązy i sprzed ślubu:-)
gratulacje Myszqo tylko pozazdroscic:-) ja musze jeszcze zgubic 6kg do wagi sprzed ciazy,ale marzy mi sie tez 8-10 :zawstydzona/y: niom zobaczymy.. razem bedzie nam latwiej

reklama
Ja waze sie zawsze rano zanim cokolwiek zjem i jak dzien wczesniej wieczorem lub w ten sam dzien rano sie wyproznie ;-) Czytalam kiedys ze taka jest prawidlowa waga i zawsze sie tak waze czy w ciazy czy teraz. Dzis rano znowu kilogramik w dół na szczescie takze zostalo 7. Niby ok ale jednak zadnych spodni nie moge dopiac (tylko te 2 pary co dopinam od prawie poczatku):zawstydzona/y:

Pytia Myszqa ale Wam fajnie

Do góry