Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ehhhdziewczyny kochane mi nie dośc ze waga od kilku dni stanełam to wczoraj przezyłam szok wchodząc na wagę, przytyłam kilogram. To dopiero mozna się załamac. :--
-(
:-) Oczywiście brzuchol nieaptycznie jeszcze z nich wyłazi, ale tyłeczek wydaje się być juz jak przed ciążą 
Nie martw się Agacia, 1 kg w jedną czy drugą stronę to nie ma specjalnego znaczenia, bo zależy od tego, o jakiej porze się ważysz, czy przed czy po posiłku, czy dużo piłaś wcześniej, itp. U mnie takie wahania na porządku dziennym, przed śniadankiem o kilo mniej, a po obiedzie o kilo więcej.
A ja miałam dzisiaj rano niespodziankę. Waga wprawdzie nie drgnęła, ale weszłam już we wszystkie moje jeansy, nawet te obcisłe:-) Oczywiście brzuchol nieaptycznie jeszcze z nich wyłazi, ale tyłeczek wydaje się być juz jak przed ciążą
![]()

gratulacje Myszqo tylko pozazdroscic:-) ja musze jeszcze zgubic 6kg do wagi sprzed ciazy,ale marzy mi sie tez 8-10A i muszę się Wam pochwalić :-) ważę już tyle co przed ciążą i mieszczę się w trzy pary spodni sprzed ciąży.
Ale mam ambicję zrzucić jeszcze 8kg. I powrócić do mojej starej wagi. Sprzed ciązy i sprzed ślubu:-)
niom zobaczymy.. razem bedzie nam latwiej