Ja nawet probowac nie musze, zeby wiedziec ze sie nie zmieszcze. Bo 15 kg to w koncu bardzo duzo. No ale jak mowicie ze damy rade, to wierze Wam na slowo ;-) Jesli wiara czyni cuda, musze wierzyc ze sie uda 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny kochane mi nie dośc ze waga od kilku dni stanełam to wczoraj przezyłam szok wchodząc na wagę, przytyłam kilogram. To dopiero mozna się załamac. :--
-(
Nie martw się Agacia, 1 kg w jedną czy drugą stronę to nie ma specjalnego znaczenia, bo zależy od tego, o jakiej porze się ważysz, czy przed czy po posiłku, czy dużo piłaś wcześniej, itp. U mnie takie wahania na porządku dziennym, przed śniadankiem o kilo mniej, a po obiedzie o kilo więcej.
A ja miałam dzisiaj rano niespodziankę. Waga wprawdzie nie drgnęła, ale weszłam już we wszystkie moje jeansy, nawet te obcisłe:-) Oczywiście brzuchol nieaptycznie jeszcze z nich wyłazi, ale tyłeczek wydaje się być juz jak przed ciążą
![]()
gratulacje Myszqo tylko pozazdroscic:-) ja musze jeszcze zgubic 6kg do wagi sprzed ciazy,ale marzy mi sie tez 8-10A i muszę się Wam pochwalić :-) ważę już tyle co przed ciążą i mieszczę się w trzy pary spodni sprzed ciąży.
Ale mam ambicję zrzucić jeszcze 8kg. I powrócić do mojej starej wagi. Sprzed ciązy i sprzed ślubu:-)