fasolkamaria
Fanka BB :)
Dziewczyny ja stosuję dietę garściową i w pierwszym tyg. 3 kg do tyłu w drugim 1 kg do tyłu. Je się 5 posiłków dziennie co 2,5 - 3 godziny. Można jeść wszystko oprócz słodyczy, chleba białego i ziemniaków. Ja jem tak:
8:00 Śniadanie: Szklanka mleka z 4 łyżkami stołowymi płatków nestle fitness
11:00 2 śniadanie ( jabłko, albo banan, albo jogurt)
14:00 Obiad np. kawałeczek piersi z kurczaka i surówka albo rybka i warzywa na patelnie albo kubek zupy wszystko mniej więcej jak w garści lub 250 dag albo 250ml jeśli to jest płyn.
17:00 Owoc lub jogurt
20:00 kromka chleba razowego z czym chcę albo znowu płatki z mlekiem
Czyli jestem na ej diecie nicałe dwa tyg i mam 4 kg do tyłu, miałam oczywiście małe wpadki, jakieśtam słodycze po drodze, pizza Moim zdaniem ta dieta uczy zdrowego odrzywiania,  kurczy ci się zołądek mi nie odczuwasi e potem głodu. Człowiek się nie przejada, a częst posiłki sygnalizują orgnizmowi, że nie musi nic odkładać na póżniej. Aha wyciśnięty sok to też jest jako posiłek.
 Moim zdaniem ta dieta uczy zdrowego odrzywiania,  kurczy ci się zołądek mi nie odczuwasi e potem głodu. Człowiek się nie przejada, a częst posiłki sygnalizują orgnizmowi, że nie musi nic odkładać na póżniej. Aha wyciśnięty sok to też jest jako posiłek.

8:00 Śniadanie: Szklanka mleka z 4 łyżkami stołowymi płatków nestle fitness
11:00 2 śniadanie ( jabłko, albo banan, albo jogurt)
14:00 Obiad np. kawałeczek piersi z kurczaka i surówka albo rybka i warzywa na patelnie albo kubek zupy wszystko mniej więcej jak w garści lub 250 dag albo 250ml jeśli to jest płyn.
17:00 Owoc lub jogurt
20:00 kromka chleba razowego z czym chcę albo znowu płatki z mlekiem
Czyli jestem na ej diecie nicałe dwa tyg i mam 4 kg do tyłu, miałam oczywiście małe wpadki, jakieśtam słodycze po drodze, pizza