reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Ania - już się robi!;-) Na :ninja2:zapraszam!!
Dodam tylko, że cała schudłam i widzę to bardzo po sobie wreszcie. Jednak, jak narzekałam na brzuszek, tak narzekam nadal, bo jest jak w 4-5mc. A w dodatku w tym miesiącu mi brzuszek rozpulchnił się i nabrzmiał.
I jestem przede wszytkim szczęśliwa, że na twarzy schudłam - bo to mnie najbardziej irytowało... Jak patrzyłam w lustro - to pulpet i koniec. I sobie obiecałam, że już się nie doprowadzę do takiego stanu w kolejnej ciąży. Bo słodycze też żarłam co dzień, a już teraz nie skosztuję - postaram się, bo wiem ile wyrzeczeń mnie to potem kosztowało....

Ewelw nic tam nie ma:)
 
reklama
u mnie po 2ch dniach - 2,5 kilo
wiem ze to woda, zobaczymy jak dalej pojdzie
glodna nie jestem, ale tak jakby troche oslabiona:baffled:, ale jestem przed okresem, wiec moze to przez to
 
Ostatnia edycja:
Ja zaczynam od dzisiaj, ale książki nie przeczytałam, więc pewnie często będę Was o coś pytać:zawstydzona/y:, nie miejcie mi za złe
Właśnie zjadam pół kostki twarogu i piję herbatkę z cytrynką i zastanawiam się, cz:zawstydzona/y:y można użyć słodziku?
 
reklama
polecam ser smazony, ala zolty, pycha!!!!!!!!
SER SMAŻONY

twaróg chudy
soda
przyprawy (sól, pieprz, kminek, gałka muszkatołowa - kto jak lubi)

A więc twaróg rozdrabniamy, można zmielić, albo po prostu rozkruszyć w rękach, zasypać sodą - tak z pół łyżeczki.( ja to robię już na patelni) Odstawić na 2 godz. Po tym czasie wrzucić na patelnię, dodać przyprawy, włączyć mały ogień i mieszać, ser zrobi się płyny. Cały czas mieszać nie dopuścić do wrzenia. Zlać do miseczki, wystudzić, do lodówki - jak zgęstnieje jest pycha.
 
Do góry