reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Agatkas, w tej diecie nie ma chyba określonego jadłospisu, łączysz dozwolone produkty jak chcesz i w dowolnej ilości.

A ja mam pytanie, ile byłyście lub planujecie być na I fazie diety, czyli ile czasu same proteiny i jaki cykl wybieracie potem 5/5 czy 1/1?
i jeszcze pytanie o otręby owsiane, jecie już teraz czy dopiero w ostatniej fazie?

Myszqo a twój mąż też 1/1 robi?

Mój mąż nie zdecydował się na dietę. Chodzi co dzien na siłownie i ogranicza jedzenie. Tzn. zjada pół czekolady nie całą i dwa a nie cztery kotlety :-D
Zrezygnował z ziemniaków,ryzu, makaronów. Zjada mięsko jakies i zawsze dużą surówkę mu szykuje. Kanapki zawsze z ciemnym pieczywem. Ale jak ma ochotę na pizzę to bez skrupułów zamawia :-)

Kurcze pieczone, myślałam ze te otręby dopiero w ostatniej fazie i nie jadłam ani wczoraj ani dzisiaj. Jutro kupię, tylko jak to jeść, tak normalnie do jogurtu czy cos z nich przygotowywać?
Ale ja ciemna jestem, sory:zawstydzona/y:

reklama
Do góry