reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

woloszki duzo zdrowia dla malutkiej :)
a u nas tez w zeszlym tygodniu mala miala biegunke ale p 2 dawkach enterolu jej przeszlo i juz jest ok ; gorzej z michalem bo prawie cala noc z pt/sob spedzona w kiblu i sobota przerypana ... dzisiaj juz jest dobrze; najprawdopodobnije dzieciazki przeszly jakas infekcje przy czym kamilka duzo spokojniej;

reklama
No u nas nawet enterol nie pomogl, dopiero po tym bactrimie pomoglo, nie wiem czy to przypadek czy nie.
Dzis wynikow badan nie bylo :-(

niestety sprawy kupkowe sa niemile ...
a u nas kamilka znowu wieczorkiem zrobila rzadka kupke ... a juz bylo ok przez 2 dni ... masakra

woloszki jak tam Majka i jej kupeczki
idzia a jak tam u Kamilki z kupeczkami
mam nadzieje że to szybko minie dziewczynką

A ja z moją Dominiką moge iść dopiero w połowie sierpnia na szczepienie MMR bo po opspie muszę odczekać aż 6 tygodni

U nas z kupkami juz normalnie dzis nawet Maja zrobila do nocnika :tak:
Ok 14 zadzwnie do laboratorium czy sa juz wyniki Mai.
Idzia trzymaj sie wiem co to znaczy z tymi kupkami. Nadodatek maja nie chciala ani ryzu ani jagod uparciucha jedna.

nawet nie wiem jak dzisiaj z kupkami bo nie dzwonilam do domu;
a jezeli chodzi o ten ryz to slyszalam ze ziemniaki sa nawet lepsze ... no i znowu to samo - kazdy mowi cos innego :)

reklama
Do góry