reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Dziewczyny czy którejs z was zdarzyło sie by maluchowi ulało sie przez nos? Dziś 2 razy:confused2: teraz chodze z maluchem na rekach by mogł spać spokojnie...:eek:

Czy wasze niemowlaczki też tak chrząkają?Mój chrząka jak"stara babcia" czasami moge porównać ten odgłos do sroki:eek:.Normalne?

reklama
Dziewczyny czy którejs z was zdarzyło sie by maluchowi ulało sie przez nos? Dziś 2 razy:confused2: teraz chodze z maluchem na rekach by mogł spać spokojnie...:eek:

Czy wasze niemowlaczki też tak chrząkają?Mój chrząka jak"stara babcia" czasami moge porównać ten odgłos do sroki:eek:.Normalne?

Normalne :tak: Moja chrzaka jak prosiaczek. Wtedy wiem ze musze leciec z cyckiem, bo ona go szuka i sie denerwuje ze go nie ma:-D

Moja tez czasem tak uleje. Ale jak u Ciebie bedzie to czesciej to idz do lekarza.

Nasza pediatra zdecydowanie bardziej poleciła (jeśli ktoś musi wybierac) szczepienie na pneumo, bo moze to miec zdecydowanie powazniejsze konsekwencje niz rota. Wiec tak tez zrobiliśmy, poniewaz szczepienie na pneumo trzeba rozpoczać najpozniej do 6miesiaca życia. Wzielismy szczepionke 5w1 i do tego dokupilismy na pneumo.

mi tez pediatra bardziej polecil zaszczepic na pneumo niz rota...i dal recepte na szczepienie 6w1!

Ja też slyszalam, że pneumo wazniejsze niż rota,
Nie wiem co zrobić.
Mąż się upiera żeby z czegos zrezygnowac i raczej z roty zrezygnujemy :-(

Ja też slyszalam, że pneumo wazniejsze niż rota,
Nie wiem co zrobić.
Mąż się upiera żeby z czegos zrezygnowac i raczej z roty zrezygnujemy :-(

ja tez raczej z rota zrezygnuje a wezme na pneumokoki i te skojarzone...niestety kaski duzo trzeba na szczepionki ale zdrowie maluszka najwazniejsze!!

Juz prawie przeszłam z karmienia piersią na sztuczne i nagle pojawił sie problem ,że mały chce ssać (nie jest głodny) tylko ,że jak daje mu smoka to ciućnie raz tak mocno ze az mu z buzi wylatuje...:eek: i wkłada sobie czsami kciuka.

I co ja mam teraz począć w tej ssącej sytuacji?:sorry:

reklama
Do góry