Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczynki a jak rozpoznać czy to trądzik czy alergia na to, że mama je prdukty mleczne? Mój syn miał te krostki i jak odstawiłam mleczne rzeczy to jakby to znikało, no ale w sumie nie wiem-można tylko gdybać. Dziś mam urodzinki i wczoraj mąż przywiózł tort, po takim czasie postu skusiłam się na tego śmietanowca-teraz czekam co to będzie.................................................albo go wysypie albo będzie brzuś bolał? Jak go wysypie będę wiedziała, że to od smietany.
Doświadczone mamusie, podpowiedzcie jak to z karmieniem piersią. Wiem, że jak się kończy na piersi B to kolejne karmienie jest właśnie od piersi B. A jeżeli mały zje mi tylko z piersi A a pierś B jest napełniona-przy następnym karmieniu podać znowu A?
Na krostki na buzi kolezanka polecała przemywanie rumiankiem, ostatnio w rumianku małego wykapałam.
Doświadczone mamusie, podpowiedzcie jak to z karmieniem piersią. Wiem, że jak się kończy na piersi B to kolejne karmienie jest właśnie od piersi B. A jeżeli mały zje mi tylko z piersi A a pierś B jest napełniona-przy następnym karmieniu podać znowu A?
Na krostki na buzi kolezanka polecała przemywanie rumiankiem, ostatnio w rumianku małego wykapałam.