reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
A moja Joasia coraz gorzej :-( dzis rano to sie tak zakrztusila ze szok normalnie - katarem :-( do tego kaszel straaaszny... Cala noc nie spalam :-(

Dziunka nie wiem jak inni ale ja Cie widze normalnie jako Dziunka24.

Duzo zdrowka dla Asi a dla Ciebie sily i cierpliwosci.

U nas tez noc do d.... Zuzia ma katar i spac nie mogla a Julek narazie tylko nos zatkanu ale mu nie leci jeszcze

moja tez ostatnio miala katar...i to masakra byla jakas...ciezko go bylo wyciagnac bo byl gesty i ciagnacy...na szczescie po kilku dniach przeszlo,razem z kaszelkiem....bo juz zaczynalam sie martwic tym kaszlem....

Bo zalozylam sobie drugie konto i jestem dziunka24. => widzicie ta kropke? :-D:-D:-D ale jak tylko bedzie mozliwosc logowania sie przez facebook, wroce do swojego nicka bez kropki:-D

Odciagam frida. Ladnie schodzi. Ale pomaga na krotko... I ten kaszel, nie wiadomo jaki - czy mokry czy suchy, cos taki posredni :eek: Dalabym jej cos na to ale boje sie eksperymentowac bo to w koncu malenstwo jeszcze.... No i gdyby to byl ewidentnie mokry kaszel to mozna dac flavamed, a tak nie mam pojecia co :-( Jutro rano smigniemy do lekarza znowu, no chyba ze sie pogorszy to wieczorem na pogotowie.

A moja Joasia coraz gorzej :-( dzis rano to sie tak zakrztusila ze szok normalnie - katarem :-( do tego kaszel straaaszny... Cala noc nie spalam :-(

Bo zalozylam sobie drugie konto i jestem dziunka24. => widzicie ta kropke? :-D:-D:-D ale jak tylko bedzie mozliwosc logowania sie przez facebook, wroce do swojego nicka bez kropki:-D

Odciagam frida. Ladnie schodzi. Ale pomaga na krotko... I ten kaszel, nie wiadomo jaki - czy mokry czy suchy, cos taki posredni :eek: Dalabym jej cos na to ale boje sie eksperymentowac bo to w koncu malenstwo jeszcze.... No i gdyby to byl ewidentnie mokry kaszel to mozna dac flavamed, a tak nie mam pojecia co :-( Jutro rano smigniemy do lekarza znowu, no chyba ze sie pogorszy to wieczorem na pogotowie.
Dziunka poznajemy wykapana Ty po zdjęciach hihihi:-D:-D:-D
Biedna Joasia pozdrawiamy cieplutko i chyba bez lekarza wam sie nie obedzie biedactwa

Dzieki laski, jestescie niezastapione:-) na spacerze mala ani razu nie kaszlnela, słoneczko grzało i ciepło tak ze bez kurtki mozna by chodzic :tak: ale ledwo w domu jestesmy to juz katar do sciagniecie porzadny i kaszel non stop:-( ale ogolnie humorek jej dopisuje, teraz szarpie i bawi sie moimi wlosami :-D najgorsza noc bedzie pewnie...

reklama
Dzieki laski, jestescie niezastapione:-) na spacerze mala ani razu nie kaszlnela, słoneczko grzało i ciepło tak ze bez kurtki mozna by chodzic :tak: ale ledwo w domu jestesmy to juz katar do sciagniecie porzadny i kaszel non stop:-( ale ogolnie humorek jej dopisuje, teraz szarpie i bawi sie moimi wlosami :-D najgorsza noc bedzie pewnie...
o to może jej przechodzi skoro jest pogodna :):) generalnie 3 mam kciuki żeby malutkiej szybko przeszło

Do góry