reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Banana prospan możecie smiało stosować, my mielismy zalecone od pediatry. To syrop z bluszczu jakiegos, tak? Nie chce szperac w sypialni bo Oli spi ale nie wiem czy 2,5 ml dawka nie była.
Po prostu przemokła ci biedula stąd ten kaszel zapewne. Kurczę wiem ze u nas medykamentów na wszystko i jestesmy lekomanami ale to troszkę straszne ze nie macie tam nic na kaszel. U nas tego od groma, czy pomaga nie wiem czy moze samo przechodzi ale niby wszystkiego w UK w bród a z lekami kiepsko. A lekarze co na taki kaszel mogą dawać?paracetamol? Masz cos do nacierania stópek?
Ja chyba na twoim msc bym sobie paczkę z PL sprowadziła dla małej w razie co. Albo przy okazji wizyty w PL nakupowała co trzeba, zeby malutkiej pomóc w takich sytuacjach.
Po prostu przemokła ci biedula stąd ten kaszel zapewne. Kurczę wiem ze u nas medykamentów na wszystko i jestesmy lekomanami ale to troszkę straszne ze nie macie tam nic na kaszel. U nas tego od groma, czy pomaga nie wiem czy moze samo przechodzi ale niby wszystkiego w UK w bród a z lekami kiepsko. A lekarze co na taki kaszel mogą dawać?paracetamol? Masz cos do nacierania stópek?
Ja chyba na twoim msc bym sobie paczkę z PL sprowadziła dla małej w razie co. Albo przy okazji wizyty w PL nakupowała co trzeba, zeby malutkiej pomóc w takich sytuacjach.
Zdrowia życzę wszystkim i dużym, i malutkim;-).
U nas oko już ok, katar coraz mniejszy, choć niestety po nocy, bez nawilżacza lało się rano z nosów i kaszle były. Tak to jest jak ma się w domu 30% wilgotności zamiast co najmniej 50%
U nas oko już ok, katar coraz mniejszy, choć niestety po nocy, bez nawilżacza lało się rano z nosów i kaszle były. Tak to jest jak ma się w domu 30% wilgotności zamiast co najmniej 50%
dzieki, lekka poprawa jest, katar juz mu tak nie leci.... ;-) wiec zobaczymy jak to dalej pojdzie. w tym momencie go trzymam w domu bo i tak paskudnie jest :-)Dużo zdrówka dla dzieciaczków i ich rodziców.
LOTKA jak tylko chcesz mogę ci inchalator pożyczyć na parę dni![]()
No i w koncu sie doczekalismy!! Tomowi sie lekko przebija pierwsza piątka.... i skad teraz mam wiedziec czy to nadal przeziebienie czy objawy zabkowania wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-) czego sie mam spodziewac przy piątkach? moze byc katar czy jeszcze cos?
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Lotka u nas tylko przy piątkach była wysoka gorączka pod 40 stopni

maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Lotka, u nas katarek i miększa kupka..bez gorączki..
gosiulek73
mama K&K&A
U nas nie było nic chyba że nie powiązałam...
reklama
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
u nas przy kazdych zębach był katar - a przy piątkach nie ma 
gorączka była tylko przy trójkach o ile dobrze pamietam + karat
a przy piątkach to tylko jadłowstręt ;-) no jakiś czas słabo jadł jak dziąsło pękało. Teraz juz pół 2 wierzchołki [pol zeba] na wierzchu i apetyt zaczal dopisywac. wiec reasumujac nawet u jednego dziecka na kazdego zeba moze byc rozna reakcja

gorączka była tylko przy trójkach o ile dobrze pamietam + karat
a przy piątkach to tylko jadłowstręt ;-) no jakiś czas słabo jadł jak dziąsło pękało. Teraz juz pół 2 wierzchołki [pol zeba] na wierzchu i apetyt zaczal dopisywac. wiec reasumujac nawet u jednego dziecka na kazdego zeba moze byc rozna reakcja

Podziel się: