reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Igor teraz dostał jak był chory 1 raz antybiotyk..takze 3 lata sie uchoal ale zapalenie oskrzeli i bylo koniecznie..wiadomo flegamina jeszcze osłona tak samo

aga ja tak samo pozwalam a latanie p kałuzach itp,katar ma na zmaine wiekszy mniejszy...tak jak ja...taki urok,taka pogoda..choroby beda i były
odpukac jest ok,pokazłuje ale to normalne i podobno moze pokasływać jeszcze ale nie ma kaszlu !!!

dzis sie w pracy pytali jak Igor aż milo mi było:-)

reklama
Witam

cleo u nas też początki zapalenia oskrzeli co zrobić takie życie:dry:, kaszel i kaszel. Tylko my mamy inhalacje i flegamine;-). Uważam że antybiotyk konieczny jest przy anginie, zapaleniu ucha, szkarlatynie i koniec;-). Teraz nawet zapalenie płuc leczą bez antybiotyku w końcu ktoś powiedział NIE tym antybiotykom - chodzi mi o lekarzy.

Dużo zdrówka dla Wszystkich biednych dzieciątek!!!

Macie moze jakies domowe sposoby na plesniawki?
Do lekarza pojde pewie jutro, ale moze bym cos Malemu juz podala... slyszalam o kropli soku z cytryny zeby buzke zakwasic...

reklama
Do góry