D
dziunka24.
Gość
U nas jest calkiem inaczej, bo moja pediatra ma jakas umowe chyba z lekarzem ktory robi usg i nie musimy miec skierowania, mamy po prostu przyjsc 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kilolek a ile czasu jest na te bioderka??bo ja skierowanie mam od lekarza .teraz się jeszcze nie zpaisywałam, ale z Kuba czekałam 3 miesiące!!! Ale pediatra nie kazął iśc prywatnie, a pytałam. Powiedziala, ze nie ma potrzeby. To chyba tak jest, ze jjak pediatra zauwazy, z e cos nie tak to trzeba szybko, a jak nie to można poczekać.
szczerze mówiąc nie wiem, ale ja robiłam w 4 miesiącu Kubie,a jak byłam teraz w szpitalu to słyszałam jak neonatolog jednej dziewczynie mówiła, ze jej się bioderka nie podobają i musi zrobić w ciagu 14 dni usg. Jak pediatra nie powiedział, ze musisz zrobić szybko to wydaje m się spokojnie możesz poczekac do tego terminu państwowoKilolek a ile czasu jest na te bioderka??bo ja skierowanie mam od lekarza .
Bo w szpitalu jak badał lekarz zaraz po porodzie i przy wypisie to wszystko ok było.To jutro podzwonie i się zapiszę.Najwyżej miesiąc poczekam...ach te kolejki..szczerze mówiąc nie wiem, ale ja robiłam w 4 miesiącu Kubie,a jak byłam teraz w szpitalu to słyszałam jak neonatolog jednej dziewczynie mówiła, ze jej się bioderka nie podobają i musi zrobić w ciagu 14 dni usg. Jak pediatra nie powiedział, ze musisz zrobić szybko to wydaje m się spokojnie możesz poczekac do tego terminu państwowo
to piekny wynik my dzisiaj wazylismy mala i wyszlo 3 kg w suchym pampersie i cienkim pajacu i bodyZ innej beczkki w ciągu 3 tyg Niunio przybrał na wadze 700g a jak Wasze Skarby?? Już waży 4 kg żarłok mały![]()