reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
te dzieci wiedza co robia;-):laugh2: najpierw wygladaja jak parówy a potem hamuja z jedzeniem:nerd::eek:

Co do parówy...to ja mam taka w domu ze juz nie mam w co jej ubierac:baffled::baffled::baffled: bluzka to moze i nawet za duza ale raczka przez rekaw przejsc nie moze bo za tlusta :baffled:jak kupuje body to musze patrzec aby byly jak najszersze i na dole mialy jak najszersze "wejscia" na nogi, bo uda to jej niedlugo pekna :baffled::baffled::baffled: faldka na faldce... ech Jula tez taka byla, no moze troche pozniej kolo 5 miesiaca sie gruba zrobila, a teraz chuderlak straszny :sorry2: a dzis jeansy jej kupilam i jak przymierzylam to okazuje sie ze w pasie akurat, a nogawki przydlugie i czuje ze zanim dorosnie do nogawek to juz w pasie sie nie zmiesci :-D

Nie przesadzilam z tym espumisanem? dalam 7 kropli...

mój synus tez ma juz biede wejść w niektóre body w brzuszku raczki i nózki ok ale brzuszek za duzy :-)...

Cieszcie się że macie takie "pulpeciki" ja mam szczuplutką Córę i w kółko się martwię czy dobrze przybiera na wadze... a każdą dodatkową fałdkę traktuję jak zbawienie

Dziunka24 w sylwestra trafiłyśmy do szpitala po zatruciu tlenkiem węgla i zaczęła się jakaś chorobowa passa. Kilka dni po wyjściu dostała bezdechu, więc dwa tygodnie badań w szpitalu dlaczego tak się stało i złapała jakąś szpitalną bakterię do układu moczowego. Jak wyszłyśmy to po trzech dniach trzeba było wrócić z zapaleniem oskrzeli (też pewnie wyniesionym ze szpitala). W efekcie po dwóch kuracjach antybolami u 3 miesięcznego maleństwa jest tak zajechana flora bakteryjna jelit, że będę musiała jej 2 miechy podawać probiotyki ;/

Dziunka24 w sylwestra trafiłyśmy do szpitala po zatruciu tlenkiem węgla i zaczęła się jakaś chorobowa passa. Kilka dni po wyjściu dostała bezdechu, więc dwa tygodnie badań w szpitalu dlaczego tak się stało i złapała jakąś szpitalną bakterię do układu moczowego. Jak wyszłyśmy to po trzech dniach trzeba było wrócić z zapaleniem oskrzeli (też pewnie wyniesionym ze szpitala). W efekcie po dwóch kuracjach antybolami u 3 miesięcznego maleństwa jest tak zajechana flora bakteryjna jelit, że będę musiała jej 2 miechy podawać probiotyki ;/

Wspolczuje! Ale teraz wszystko bedzie lepiej :tak::-) Jak sie zatrula tym tlenkiem wegla?

reklama
Mieliśmy w domu piecyk gazowy, takiego junkersa. I cholera pod koniec mojej ciąży było wszystko sprawdzane, a cofnęły się spaliny jak miałam ją kąpać i lałam wodę. Straciła mi przytomność na rękach. Na szczęście nie doszło do niedotlenienia i najprawdopodobniej zatrucie nie pozostawi po sobie żadnych śladów w późniejszym rozwoju

Do góry