agrafka80
Fanka BB :)
Rany, u nas dziś gluty do pasa :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi to samo powiedziala lekarka, jak Tomi ją miał. Dodatkowo mowila, ze jak sie uda i dziecko nie zachoruje do 2go roku zycia, to potem juz nie dostanie 3dniowki.Info z ddtvn: 3-dniówka u dziecka wystepuje tylko 1 raz, pozniej organizm sie uodparnia. Wiedziałyście o tym??
dziewczyny polecam na goraczke nurofen w syropku o smaku truskawowym z dozownikiemignas sie nim zajadal
![]()
No i ja musiałam wokńcu tu zajrzeć. Patryk dostałw nocy kataru , niesety nie dał sobie tego wyciągnąć. Pewnie pół klatki usłyszalo jego płacz przy odciąganiu gilków. Wyszło tak,że mały wstał po 2 , zrobiłam mu pić i po godzinie poszliśmy spać. Wstał przez 6tą , bo juź miał znów problem z oddychaniem. Teraz ma ciągle tak mokro pod nosem... Ehh.... (Od paru dni nie był na dworze a my oboje zdrowi, więc nie wiem czy to nie przez to ,że juz grzeją w kaloryferach )