reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
JACKU zadzierać z ciężarną kobietą i to w 9 miesiącu to ogromne ryzyko ;-), ale do odważnych świat należy:-)

......

Zdrówka dla dzieciaczków, u Miłka tez skończyło się na zapaleniu oskrzeli, a u nas obyło się nawet bez lekarza. Gorączki przetrzymałyśmy i teraz jest już ok :-)

coś tak czuję, że u nas to samo :no::no:
mega gorączka przez całą noc i teraz też, kaszel :-(

Dobrze, że u Was już lepiej, ja jednak pokażę Pawła jutro pediatrze żeby go chociaż osluchała, bo nigdy nie wiadomo co tam siedzi.

oj skończcie tę kłótnię bo jest bez sensu - ja zawsze podkreślam, że takie dyskusje na forach się negatywnie nakręcają, bo "papier wszytsko przyjmie".

Agrafka to tylko taka wymiana poglądów ;-)

martolinka, dzieki za troske, lepiej,ale wciaz kaszle,a ostatnie dwie noce zaraz po zasnieciu wymiotowala katarem/sluzem, a potem juz bylo ok. na szczescie od dwoch dni juz bez goraczki

etna,zdrowka

Etna zdrówka.A ten basen to Was nie dobija?
Ja jestem pełna podziwu że Wy,Martolinka chodzicie na basen nawet w zimie.
dzieki :)
Jeśli chodzio basen to jestem spokojna bo juz dwa lata pływa co tydzien i jakos tego nigdyz chorowaniem nie powiązałam. Teraz na pewno swoje robi przedszkole, ta pogodano i mój mąż też ostatnie dwa dni chodził przeziębiony. No i zaczęło sie odpiatku i dzisiaj w nocy sie rozkręciło .

reklama
Do góry