reklama
E
etna36
Gość
U nas inhalator to podstawa :-( mamy taki:
inhalator tlokowy neb 50 najtaniej w Burak.pl Paweł dostał na roczek
Wszyscy zdrowi???????????? mam nadzieję
inhalator tlokowy neb 50 najtaniej w Burak.pl Paweł dostał na roczek

Wszyscy zdrowi???????????? mam nadzieję
E
etna36
Gość
Ja uważam , że najlepszym rozwiązaniem jest poród rodzinny , ponieważ wtedy położne i lekarze zupełnie inaczej nas traktują no i oczywiście się nie przepłaca :-)
Chyba wiekszosc z nas rodziła rodzinnie :-)
Co do inchalacji to my zawsze w trakcie włanczamy VIVE i jest ok
Ja się chyba powiesze
mój Igor podłapał od Julki wirusa sraczkowo-żygającego i od wczoraj go męczy:-( mam tylko nadzieje że mu przejdzie tak szybko jak Juli-po 3 dniach.
Dla wszystkich dzieciaczków zdrówka.:-)

Ja się chyba powiesze

Dla wszystkich dzieciaczków zdrówka.:-)
No i odkryłam, ze Tomi ma alergie na truskawki. zjedlismy kiedys kilka sztuk, a dzis jadl jogurt truskawkowy(a jednak sa w nim owoce a nie sama chemia hehe) i caly brzuszek ma w czerwonych krostkach. przedtem po samych owocach mial jeszcze gorzej, prawie skorupka cała. nie drapie tego, a ja mu posmarowalam Cutibaza. Myslicie, ze trzeba z tym isc do lekarza, czy wystarczy odstawic truskawki na pare lat?
gosiulek73
mama K&K&A
Lotka bo jest róznica między jogurtami o smaku truskawkowym a jogurtach truskawkowych.te pierwsze nie mają nic wspólnego z truskawkami.
Lotka - moja Hanka miała uczulenie na truskawki( przed ukończeniem 3 lat ), w tamtym roku zaczęła jeść i nic jej nie było, tak samo cytrusy... może tak jak mówią koło 3 roku niektóre alergie po prostu znikają i do tego momentu być ostrożnym z podawaniem. ;-)Z Gochą mam podobnie, jadła ostatnio grejfruta i ją na maxa wysypało, po truskawkach delikatnie / oczywiście jak mówiłam dziadkom by nie kupowali teraz truskawek to mnie olali /.
reklama
Podziel się: