reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Ja jeż muszę zakupić inhalator, Hanka ma zalecenia inhalacji, a że u nas w domu sucho, to katar prawie mamy ciągle wszyscy.
Życzę znormalnienia pogody, fajnej wiosny bez chorób.

Ja uważam , że najlepszym rozwiązaniem jest poród rodzinny , ponieważ wtedy położne i lekarze zupełnie inaczej nas traktują no i oczywiście się nie przepłaca :-)

Co do inchalacji to my zawsze w trakcie włanczamy VIVE i jest ok:-D

Ja się chyba powiesze:wściekła/y: mój Igor podłapał od Julki wirusa sraczkowo-żygającego i od wczoraj go męczy:-( mam tylko nadzieje że mu przejdzie tak szybko jak Juli-po 3 dniach.

Dla wszystkich dzieciaczków zdrówka.:-)

No i odkryłam, ze Tomi ma alergie na truskawki. zjedlismy kiedys kilka sztuk, a dzis jadl jogurt truskawkowy(a jednak sa w nim owoce a nie sama chemia hehe) i caly brzuszek ma w czerwonych krostkach. przedtem po samych owocach mial jeszcze gorzej, prawie skorupka cała. nie drapie tego, a ja mu posmarowalam Cutibaza. Myslicie, ze trzeba z tym isc do lekarza, czy wystarczy odstawic truskawki na pare lat?

Lotka - moja Hanka miała uczulenie na truskawki( przed ukończeniem 3 lat ), w tamtym roku zaczęła jeść i nic jej nie było, tak samo cytrusy... może tak jak mówią koło 3 roku niektóre alergie po prostu znikają i do tego momentu być ostrożnym z podawaniem. ;-)Z Gochą mam podobnie, jadła ostatnio grejfruta i ją na maxa wysypało, po truskawkach delikatnie / oczywiście jak mówiłam dziadkom by nie kupowali teraz truskawek to mnie olali /.

reklama
Do góry