Pytanie do dziewczyn które potrzebują Zelixy,
Dlaczego nie pójdziecie po prostu do lekarza po te tabletki??
Ja miałam na karteczce wypisane 3 rodzaje leków na odchudzanie które są tylko na receptę. Poprosiłam rodzinnego o opinię... Lekarka powiedziała, że w moim przypadku Zelixa będzie najlepsza i cena też jeszcze w miarę dobra.
Zrobiłam wszystkie podstawowe badania, które wyszły oki i dostałam pozwolenie na branie 15.
Dlaczego nie pójdziecie po prostu do lekarza po te tabletki??
Ja miałam na karteczce wypisane 3 rodzaje leków na odchudzanie które są tylko na receptę. Poprosiłam rodzinnego o opinię... Lekarka powiedziała, że w moim przypadku Zelixa będzie najlepsza i cena też jeszcze w miarę dobra.
Zrobiłam wszystkie podstawowe badania, które wyszły oki i dostałam pozwolenie na branie 15.
.Ja też wcześniej miałam załatwiane recepty a ostatnio poszłam do lekarza i spytałam czy mi wypisze,obliczył mi BMI i wypisał bez jęknięcia Meridię,bo o Zelixie nie słyszał
.
ja nie wiedziałam że są na receptę i poszłam do apteki a baba zmierzyła mnie od góry do dołu i powiedziała że są na recepte i żebym się nie fatygowała bo nie dostane ich.że to tylko dla ludzi bardzo otyłych i mających problemy ze schudnięciem.a słyszałam że są bardzo dobre i chciałam je kupić.no cóż muszę zadowolić się lineą

Bo te tabl. są faktycznie dla ludzi mających problem. TZN. którzy maja otyłość. A Ty takowej nie masz