reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zelixa

I

iiwka

Gość
Witam.Kupiałam dzisiaj ZELIXE i postanowiłam zacząć nowy wątek dla dziewczyn które je też zażywają.
Wziełam pierwszą tabletkę.Zobaczymy jaki będzie skutek.... Cel-17-20kg do zrzucenia.Zapraszam do pisania.

PS.za Zelixa zapłaciłam w aptece 49.63zł.

reklama
Witaj.

Zelixe brała moja mama i nic nie schudła ... ja brałam meridie miesiąć 5 kg mniej ale odstawiłam bo niedobrze mi bylo i przytyłam chyba z 7 w ciągu m-ca.

Obecnie od marca jestem na diecie, w zasadzie teraz to tylko staram się nie przesadzać i mam 16 kg mniej bez cudów z apteki i bez męczarni jedzeniowej :)

Ja już byłam na tylu dietach że naprawdę nic nie pomagało,a to dzięki hormonom...
Zgadzam się z Tobą że więcej ruchu i mniej jedzenia i będą rezultaty,ale każdy ma inna przemianę materii.Ja postanowiłam spróbować miesiąc,jeśli uda mi się zchudnąć to je odstawię bo wydaje mi się że tu psychika dużo robi.A jeśłi chodzi o przytycie po,to trzeba się kontrolować by wagę utrzymać,prawda?
Chcę spróbować.Weszłam na wagę i własnym oczom nie wierzę 0,9mniej:tak::szok::rofl2:

Ano trzeba sie kontrolowac tylko po meridii to to było złe że sie jeść nie chciało nic a jak odstawiłam to apetyt jak słoń !!! Czyli nie zmieniłam nawyków żywieniowych tylko nic nie jadłam :(
No teraz jest lepiej aczkolwiek zajęło mi to pół roku a nie m-c jak każda by chciala ;)

Witam!
Kupiłam dzisiaj zelixa i od jutra zamierzam rozpocząć odchudzanie. Moja koleżanka bierze od ok. 3 tygodni i schudła jakieś 5 kg bez skutków ubocznych, no może trochę suchośc w ustach i lekkie bóle głowy. Ja mam do zrzucenia jakieś 10 kg a może trochę więcej. Czytałam różne opinie o tym leku i nie ukrywam, że trochę sie obawiam. Piszcie o swoich doświadczeniach związanych z tym lekiem. Ja dam znać o efektach za kilka dni. :-):-):-)

No więc.2kg mniej.:-D
Skutki uboczne były.Przez pierwsze dwie noce nie spałam,ale i w dzień nie czułam zmęczenia więc ok. Strasznie chciało mi się pić...A teraz został tylko problem z wypróżnianiem...:-(

a ja odstawiłam tabletki. kilka pomogło mi w nastawieniu psychicznym niż w odchudzaniu.:tak:
człowiek uczy się na błędach:zawstydzona/y:

hę mi to się kojarzy z amfetaminą. A ktoś oglądał "requiem dla snu" ?? tam była opisana (między innymi) historia kobiety, która odchudzała się za pomocą takich leków.

oglądałam ten film ;-) co do odchudzania za pomocą leków, jakoś to do mnie nie przemawia... na pewno takie tabletki mają uboczne działanie, a uważam, że każda z nas ma silną wolę i prędzej czy później uda nam się wrócić do wymarzonej wagi - jak dla mnie tylko silna wola, chęć, regularne ćwiczenia mogą w tym pomóc, żadne leki - po co sie truć ;-)

reklama
macie rację tylko te tabletki nie są dla dziewczyn co mają do schudnięcia 5-10 kg... są dla kobiet o dużej nadwadze a nawet otyłości...:tak: a żeby ich mieć trzeba recepty lekarza,nie zapominajcie o tym...;-)

Do góry