kasia.natka
Fanka BB :)
azorku w takim razie ja trzymam kciuki nieustająco &&&
abed wiem że ten czas tak szybko leci więc informuj na bieżąco co u ciebie
abed wiem że ten czas tak szybko leci więc informuj na bieżąco co u ciebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

rece mi sie trzesa chcialam zrobic fotke ale cos mi nie wychodzi....nawet aparatem na ustawieniach makro wychodzi rozmazane bo lapki mi sie trzesa
aaaaaaaaaaaa cysta nigdy nie dala pozytywnego wyniku testu wiec jesli vcos jest to nie cysta tylko fasolek

zbieram mocz na kolejny sik.....i jutro rano znow powtorze

juz sie umowilam do poloznej i mam date pierwszego skanu na 28 marca....chyba ocipieje do tego czasu ale coz trzeba czekac
i sie oczywiscie martwie czy wszystko bedzie wporzadku ale musi byc musi MUUUUSIIIIIIIIIIIIIIIII pani wyliczyla mi date na 9 pazdziernika ale i tak pewnie urodze szybciej

ja was podziwiam za cierpliwośc tam na obczyźnie bo ja bym nie wytrzymała do 28.03. ale teraz najważniejsze żebyś dbała o was, bierz jakieś witaminy, zdrowo się odżywiaj i nie przemęczaj się!
w poprzedniej ciazy w 3 mce pierwsze schudlam 5kg jadlam sporo nie wymiotowalam a waga leciala w dol
jakis mam taki dziwaczny organizm ale teraz jak juz wiem to sie tzw zmusze zeby jesc malo a czesto
:-) bede podjadac regularnie od dzisiaj