• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zgrabna mama

reklama
Uff, i zrobiłam 3X po 20 ;D ;D ;D ;D może jeszcze przed snem spróbuję 2 serie po 20, tak by dobić do 100.
Rybcia i Iza dawajcie :) brzuch piecze ale to znaczy że mieśnie rosną ;D ;D ;D ;D

Słuchajcie: mąż mnie poinstruował ( ;D ), że seria musi mieć ni mniej ni więcej tylko 20 brzuszków bo inaczej efekt mizerny tych naszych ćwwiczeń będzie, i im więcej serii tym lepiej ;) aha, i jeszcze żeby się patrzyć najlepiej w sufit ( :D ) i trzymać za uszy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Iza plizzzz NIE WYMIęKAJ TYLKO DO DZIEłA. te Rowy cholera czekają >:D :-* :police: :o :angel: >:D ;D :laugh: ;)

I jak tam dziewczyny z brzuszkami.Ja się przyznam dziś lekko mięśnie brzucha odczuwam.

A z tymi rowkami po boku to u mnie nie ma problemu bo swooje kształty mam,tylko ten cholerny brzuch buuu trza się pozbuć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry