Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moj 7 m-czny skarb od wczoraj zgrzyta zebami ma dwa na dole i dopiero co wyszły u góry robi to tylko przez dzień. Czy spotkałyscie sie z czyms takim, co to moze oznaczac?
moja tez zgrzyta... i szczeka.... przeczytalam, ze po prostu odkryla nowe mozliwosci i eksperymentuje... jak jej sie znudzi to przestanie :-) mam nadzieje, bo przyprawia mnie to o ciarki...
moja perelka tez zgrzyta czesto ale to tak jak pisze Miecia odkrywanie nowych umijetnoscimaluch napewno sie zastanawia co tam w buzce ma i w jakich celach moze to wykorzystac:-)mnie rowniez przyprawia to o gesia skorke,to zgrzytanie,brr
Przejdzie, przejdzie :-) Kuba tez przez jakis czas mial faze na zgrzytanie - ja ze skory wychodzilam, nie moglam tego sluchac, moje uszy nie toleruja takich dzwiekow Na szczescie kiedy fascynacja ząbkami minęła - zgrzytanie skończyło się