agutka a powiedz, Ty na ktorego masz termin?i jak Ci go wyznaczono, z ost @ czy z usg? pytam, bo ja z @ mialam na 20.05., a z usg na 30.05 - dr kazal mi sie trzymac tego drugiego, chociaz duzo dziewczyn, ktore znam, mowily, ze ten miesiaczkowy czesciej sie sprawdza - i prosze, u mnie tez. Moze wiec faktycznie Zuzia pojawi sie w Twoich ramionkach nie za 33, a np 23 dzionki? :laugh:
A boli Cie kosc ogonowa?? Jeżu, jak mnie bolala... (ach jej, normalnie sie wzruszam wspominajac...

)
noelia jak ja Ci zazdroszcze tego aerobiku. Po porodzie zostalo mi raptem 2 kg in plus, gdybym tylko potrafila okielznac swoja silna wole i odstawila slodycze, ktore pomimo swiadomosci faktu "zlegoczynienia" wpie...przam na potege, byloby git. A ja taka fujara jestem

objadam sie tym g... na potege. Matko, ale jestem na siebie zla. Normalnie wypluje tego cukierka, choc to nimm2 z witaminami...
Jut ide z adasiem do okulistki. Powinna zdradzic mi enigme badan sanepidowskich. Trzymajcie kciuki za to, by kanalik okazal sie odblokowany!