reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Agutko lepiej nie biegaj po schodach...
urodzic córusia sie i tak urodzi,a niech przy tych biegach sie łożysko czy cos odklei?? to moze byc smiertelne dla malutkiej....

ach Noelio.........nie jade na spotkanie bo jestem z K. poklocona od tygodnia i jak sie dzisiaj dowiedizal ze sama postanowilam ze jade to dostalam wyklad.....
juz jestem po wielkim ryczeniu ale smutek we mnie jest przeogromny,bo my takie zżyte jestesmy i wszystkie sie poznaja a ja jak strus sama bede w domu.... :-[ :-[ :-[

Lilus,nie no u mnei bieganie i tak by,chyba,nie wypalilo,bo za szybko sie na schodach swoich w domu mecze. :P
Ale mam nadzieje,ze jednak samo sie cos ruszy juz niedlugo. ;)

Prosze,usmiechnij sie,mimo wszystko,do mnie (Nas :) )... Bedzie mi sie lepiej szlo rodzic. :D :-*

agutkaZG pisze:
Lilus,nie no u mnei bieganie i tak by,chyba,nie wypalilo,bo za szybko sie na schodach swoich w domu mecze. :P
Ale mam nadzieje,ze jednak samo sie cos ruszy juz niedlugo. ;)

Prosze,usmiechnij sie,mimo wszystko,do mnie (Nas :) )... Bedzie mi sie lepiej szlo rodzic. :D :-*

jak bym mieszkala w ZG to bym z toba nawet na porodówke poszła ;)
serio!
z ta kumpela co ja facet tez zostawil to byłam przy porodzie :) bo nie chciala byc sama

hehe pietra mialam,ale jak juz tam byłam to sie okazalo ze wcale to tak straszne nie jest
wiec ni9e wiem co ci nasi faceci tak w zasadzie przezywaja hehee :) :)

Hehe,no ja ide sama rodzic. :P Chyba,ze moja mama sie uprze i tez bedzie chciala przy tym byc,ale ja nie wiem,czy chce,zeby ktos mnie w tym stanie ogladal... ::) Chociaz z drugiej strony fajnie miec wsparcie... ;)

Ide sie wypluskac i polukac tv,bo chyba dzis z mama szybko nie zasniemy z wrazenia. ;D :P

Buziaki Mamuski i prosiMY o kciuki! :-*

noelia pisze:
ojejej ,kiedy wy się pogodzicie? :-[ :-[

Noelio....chodzi o kase....
nie pisalam wam ale musimy zaplacic kare w postaci 600zł zespolowi ktory mial nam grac na weselu...
wesele odwolalismy ale mielismy podpisana taka umowe ze widzicie.....jestesmy przegrani w sadzie i musimy zaplacic
lepiej te 600 niz jeszcze koszty sądowe
no i stad problemy bo tak to by nic nie mowil..... :-[ :-[ :-[

ale ciezka jest atmosferka w domu........milcząca
ach szkoda gadac

dobita jestem  :-[ tak mi smutno
bede z wami teraz przez weekend pisac aby nie myslec zbytnio  :)

reklama
Okej,to jeszcze tak na koniec,no i na poprawe humorkow. :) Zrobilam zdjatka,tak jak obiecalam,ale jakosc jest byle-jaka...

Moje lozko :D :

7bu9.jpg

Kubusiowa firanka w Naszym okienku :D :

1xy7.jpg

Poscielka Zuzanki :D :

6ce8.jpg

Tutaj z kocykiem :D :

4em7.jpg

Bok lozeczka :D :

5xh9.jpg

Lozeczko z przewijakiem :D

3hq5.jpg