reklama

Zielona Góra i okolice

Lilus,ale mi juz nic nie dolega,tylko mam to rozwarcie. ::) :( Fakt,boli mnie w podbrzuszu czasami,ale to nie sa chyba skurcze,bo to takie lekkie jest w miare. :) Kuzwa,co ja bym dala,zeby jutro juz Zuzie miec w ramionkach! ;D 10 wrzesnia wolalabym ominac,ale jak wtedy urodze to trudno,przeciez rozpaczac nie bede. ;) :D Byleby juz byc PO! :D
Udanego wyjazdu Kochana! :-*

reklama
Liluś a ja z lipcóweczek znam z forum nie na żywo Joaske pisze z nią na naszym zamknietym wątku
ale zazdroszczę ci tego spotkania ,a powiedz mi gdzie się spotykacie i ile kilosów musisz dojechać
My miałyśmy też spotkanie organizowac ale nic z tego na razie nie wyszło bo miało to być w warszawie a dla mnie to ciut za daleko a wy ponoć sprawiedliwie  po środku żeby każda miała prawie taką samą odległość,tak pisała joaska

Agutka jak ja na porodówkę pojechałam to miałam na opuszek rozwarcie hi hi :laugh: :laugh:
a jak ty już na 3 cm masz to zobacz ile porodu już za tobą ,ja trzy centymetry miałam następnego dnia po trzech godzinach ciągłego podawania oksytocyny

Noelus,hehe nooo juz mniej czekania na porodowce mam. :D A ile sie ma cm,jak zaczynaja sie skurcze parte? I to normalne,ze w sumie nic mnie nie boli przy takim rozwarciu,no moze plecy i czasami podbrzusze? :P Kuzwa,ale jaja! :D Do mnie,chyba,dalej nie dociera,ze to moze byc juz lada chwila. ;D

parte to musi być 10 cm rozwarcie czyli pełne rozwarcie tak że dzidza może już wychodzić
Agutka ale ty się nie spisałaś ,dziś są moje urodziny a prezentu nie dostałam hi hi :laugh:

Noelus,jejus z tego wszystkiego zapomnialam. :( :( :( WYBACZ MI!!! :-*

bukiet.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!! DUZO DUZO ZDROWKA I PRZEDE WSZYSTKIM POCIECHY ZE SWOJEGO SKARBA!!! :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
No,a tak poza tym,to dzwonila moja kolezanka,ktora mi powiedziala,ze czuje,ze jeszcze dzis wyladuje na porodowce,wiec jest szansa,na urodzenie 8 wrzesnia,hehehe. ;D :P No i ze mam pobiegac po schodach,to mnie na pewno pogoni. :P A jak nie,to jutro w szpitalu podadza mi kroplowke i zaczne rodzic,hehehe. :D Kuzwa,mocna jest. :D Ale jaaaa juz chce byc pooooo! ;D ;D ;D
Oby jutrzejsze rozwarcie (jesli w nocy nie wyladuje na porodowce :P ),mialo juz minimum 6cm. :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry