reklama

Zielona Góra i okolice

Agutko jesli moge sie wtrącić........to wez mame  ;)
naprawde jest ciezko ,a taka osoba zawsze ci pomoze
jak bardzo dobry masz kontakt z mamą to ją wez

aaaa i nic nie mysl ze to wstyd czy cos widziec w takim stanie bo twoja mama wie o co chodzi.. ;)
a to wazny moment w zyciu no i troszke męczący wiec wez kogos  ;)

aaaaaaa jak juz zaczniesz rodzic to zanim pojedziesz do szpitala odpal kompa i nam naklikaj ze TO JUŻ!!!!!!!!!  :laugh: :laugh:

reklama
Liluś kurde ,kłucenie się o pieniądze jest okropne  >:(
a nie możecie im zapłacić w ratach ,może się jakoś z nimi dogadacie?czy już chcą do sądu leciec

ale bajkowy pokoik superaśny,i przytulny bardzo
i ja popieram liluś żebyś Agutka jednak wzieła mame ,jeśli masz z nią naprawde dobry kontakt,bo jak ktoś jeszcze jest to naprawdę jest o wiele wiele lepiej ,tak poprostu rażniej

nieraz w telewizji leca programy taki z anglii i tam czasem dziewczyny rodzą przy całej rodzinie ,jakieś ciotki ,babcie ,ojcowie ,dziadkowie ::) no ty masz agutka zgraną rodzinkę to pomysl o tym :laugh: :laugh:
Ale w zielonej z tego co słyszałam to robią trudności jak ktoś chce rodzić z mężem ,czy np , z mamą
nie trzeba płaćić za taki rodzinny poród?

noelia pisze:
ale bajkowy pokoik superaśny,i przytulny bardzo
i ja popieram liluś żebyś Agutka jednak wzieła mame ,jeśli masz z nią naprawde dobry kontakt,bo jak ktoś jeszcze jest to naprawdę jest o wiele wiele lepiej ,tak poprostu rażniej

jedna laska rodziła rowno ze mną na sali obok
i ona mi mowila (bo wczesniej na patologii lezałysmy )ze meza ze soba nie wezmie bo potem bedą sobie wypominac i sie rozwiodą  :o :o za nic w swiecie nie rozumiem takiego myslenia i o co jej chodzi ale mniejsza o to bo tak jak ona sie darła to moj K chcial z mojej porodowki uciekac  ::)
tak sie rodzi samej z wyboru  ::)

noelia pisze:
nieraz w telewizji leca programy taki z anglii i tam czasem dziewczyny rodzą przy całej rodzinie ,jakieś ciotki ,babcie ,ojcowie ,dziadkowie ::) no ty masz agutka zgraną rodzinkę to pomysl o tym  :laugh: :laugh:
Ale w zielonej z tego co słyszałam to robią trudności jak ktoś chce rodzić z mężem ,czy np , z mamą
nie trzeba płaćić za taki rodzinny poród?

ale głupio
u nas w Wolsztynie widzialam babcie,mame i meza na porodzie (oczywiscie przypadkowo)

a mojemu to chyba nie zaszkodziło ,tylko głupio mu było za moje zachowanie jak beczałam ,i histeryzowałam że ja juz nie chcę rodzić  :laugh: :laugh: ::),ale po tylu godzinach to co się dziwić,lepiej nie pisze zeby nie straszyć wiadomo kogo

Ja leżałam na porodówce i tam był taki specjalny przewijak dla noworodków i nawet jak dziewczyna urodziła z innej sali to do naszej sali na chwile przynosili te maleństwa nowonarodzone .piekny widok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry