reklama

Zielona Góra i okolice

A to moja Zuzanka dzis ;D (18.09.2006)

Na przewijaku ;)

8rd6.jpg

Tuli tuli z Mamusia ;D

pict0006mx5.jpg

A tu cmoku cmoku ;D

pict0008up2.jpg

reklama
matko, ale mi idzie poruszanie sie na tym nowym forum, zupelnie nie wiem o co chodzi :((((
agutka, zuzanka jest sliczna :)))))
a ty - nie mniej ;) naprawde, wygladasz kwitnaco!!!

ja tez mam fajne zdjecia ze spaceru, ale za ch...e nie wiem teraz jak je zalaczyc, bo tak wklejac jak ty, nie umiem... :/

Noelciu,dziekujeMY. :-D Miejmy nadzieje,ze wroca. ;-)

Wesolutka,ahhh coz za komplemenciki. :-D Rowniez dziekujeMY. :-D A te zdjatka,to ja wrzucam na netku na serverek mocno pomniejszone i dlatego sie pojawiaja. ;-)

tak w ogole, mialam ciezki weekend. najpierw, zachwycona nieoczekiwanym przyjazdem Hazbenda, potem - rozgoryczona odejsciem ukochanego zwierzaczka...
szlismy na spacer z adasiem. nie zdazylismy nawet za daleko odejsc, kiedy uslyszelismy huk. A potem zobaczylam tylko mojego Mialka, ktory ciagnac za soba cala pupe i bezwladne tylnie lapki biegnie w krzaki. Serce mialam w gardle, normalnie nie moglam glosu z siebie wydobyc. Sk...syn kierowca przetracil mu kregoslup i nawet nie zwolnil, po prostu pojechal dalej! zyczylam mu wszystkiego co najgorsze, dzis zycze tylko, zeby rozwalil te swoja fure. Mam nadzieje, ze sie spelni. Zlapalam Mialka i strasznie sie rozbeczalam. Nawet nie mialczal, byl przerazony, wtulil sie w moje rece, krew poszla mu z pyszczka, a potem... Kiedy przylecial tata z bratem, nie bylo juz po co jechac do weterynarza. mam strasznego dola. nie moge wyzbyc sie tego widoku ani pogodzic sie z faktem, ze nasz kocur kochany juz nie drapie rano w drzwi domagajac sie sniadania ani nie wylewa kawy wskakujac na lawe:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( tesknie normalnie :((((((((((((((((

Hehe,kurcze,jak ja sie bosko czuje. :-D
Wczoraj bylysmy z Zuzanka w sklepie na zakupkach po krzeselko dla Niej do karmienia,no i po bluzeczke taka ahhh i ohhh. :-D Zrobila taka furore,ze szok! :-D Okazalo sie,ze jest tam Najmlodsza Klientka,hihi. :-D Panie sie pytaly,czy ma chociaz 2 miesiace,a ja mowie,ze nie,ze 10 dni,a one wielkie oczy,hehe. :-D No i trafilam na strasznie ciekawskiego sprzedawce. :baffled: Pytal sie mnie 2 razy po co mi faktura imienna za te zakupy,no i go babki tam opieprzaly,ze to nie jego sprawa i w ogole. No,ale gdy one poszly,on do mnie znowu,ze po co mi to i po co... No to mu mowie,ze do sadu,zeby dolaczyc do kosztow ciazy i wyprawki dla dziecka w sprawie o alimenty. Zatkalo go,ze az przeprosil i sobie poszedl. Debil. :-p
Zaraz bede pobijac swoj rekord w prasowaniu pieluch - wczoraj w 6 minut wyprasowalam ich 12,hihi. :-D
Dzis w ogole rano nakarmilam moje Dzieciatko i pojechalam do urzedow po rozne zaswiadczenia. No i minelo jakies pol godziny i dostaje smsa z domu,ze Zuzanka strasznie placze,no i ze musze wracac. Az mnie poty oblaly,a serce malo nie peklo. :-( Przyszlam i Malutka od razu sie uspokoila. Chyba wyczula,ze Mamusia Ja zostawila... Biedactwo moje Kochane. :-(

A tu wczorajsze zdjatka mojej Ksiezniczki. :-D

Zuzanka w drodze na zakupki. :-D

pict0003gx5.jpg

Zuzanka na zakupkach. :-D

pict0004hg2.jpg

Tu po zakupkach wietrzymy pupalka. :-D

pict0008sp1.jpg

W oczekiwaniu na odwiedziny cioteczki. :-D

pict0029or3.jpg

Coreczka i Dumna Mamusia. :-D

9bc1.jpg

Tutaj z Dumna Babcia. :-D

10di5.jpg

Tu z Dziadkiem. :-D

11of0.jpg

Zuzancia z Chrzestna. :-D

12xq2.jpg

A tu zmeczona Kruszynka spi po wyczerpujacym dzionku. :-D

1xq2.jpg

reklama
och śliczna ta twoja córcia ,aż mi sie dawne czasy przypominaja ,Jak Emi taka mała była .
Ale jedno mnie bardzo dziwi że wiele momentów uciekło mi z głowy ,wielu rzeczy już po prostu nie pamietam
mam jednak troszkę napisane w pamiętniku kiedy co Emi zaczynała robic ,i jak teraz czasem to czytam to wspomnienia nachodzą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry