reklama

Zielona Góra i okolice

tylko do piątku,ale to i tak fajnie ,nie będę musiała obiadów gotować i od tesciów odpoczne bo z nimi mieszkam i czasem są wkurzajacy a nagadam się tak że gardło mnie rozboli :P :P :laugh:

reklama
Dziewczynki,juz jestem,ale tylko na chwilke,bo dopiero dzis wrocilysmy do domku - najpier Malutka spadla mi z wagi,a pozniej zlapala zoltaczke. :( ale juz wszystko jest cacy,no i dzis nas wypuscili,jupiiii. ;D
Porod? 25 minut i moja Ksiezniczka byla juz na swiecie,wiec jestem z siebie bardzo dumna. ;D

Dziekuje slicznie za zyczonka,a w zamian wklejam zdjatka mojej Malusiej. ;D
Narazie tylko takie szpitalne,bo domowych jeszcze nie mam,ale nadrobie. ;)

1dz4.jpg

2oj4.jpg

3mc0.jpg

4ut4.jpg

5ck0.jpg

6xi6.jpg

7uw5.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

NO PIEKNA :laugh: :laugh: :laugh:
usteczka calusne, a jakie dlugie paluszki, moze bedzie pianistka?? :laugh: :laugh: :laugh:
agutka gratuluje cory raz jeszcze!!!

noelia jak tam, wypoczelas?

u mnie ok, jakos rzadziej zgladam, bo sasiedzi robia remont i calymi dniami tluka w sciany. wiekszosc czasu wiec spedzamy na dworze. O tyle fajnie, ze pogoda dopisuje :) adas chlonie swiat wszystkimi zmyslami, w wozku probuje siadac, a gdy nie wychodzi, domaga sie, by go nosic. Ledwo znosze jego wrzaski, nie wiedzialam nawet, ze az tak potrafi krzyczec. Nosze go wiec, choc wiem, ze nie powinnam ustepowac, i zastanawiam, kiedy moje rece beda siegac ziemi - jak u malpy...

niedlugo mamy z hazbendem rocznice slubu. planuje zorganizowac cos wyjatkowego: chce spelnic jego marzenie i zabrac go na skok ze spadochronem. trzymajcie kciuki, zeby mi sie udalo. i zeby mi kasiory starczylo... ;)

Wesolutka,trzymaMY z Zuzanka kciuki - napewno sie uda. ;D I slicznie dziekuje w Jej imieniu za komplemenciki. ;D :-*

A tu jesciu 3 zdjatka z rana. ;) Moj brat nie mogl sie powstrzymac,zeby Jej ich nie pstryknac. ;D

3ce4.jpg

2zq4.jpg

1ob1.jpg

Jeju Agutka jaka śliczna kruszynka u Ciebie w brzusiu mieszkała :laugh: :laugh:
jeszcze raz gratulację i buziaczki dla Zuzanki :-* :-* :-*

Wesolutka życzę żeby ci się udało spełnić jego marzenie,taki spełniające się marzenia dodają człowiekowi wiary w siebie i w przyszłość ,tak myslę ,Mój mąż zawsze mi daje prezent o którym marzyłam i kiedyś mu mimochodem wspomniałam ,kurcze zawsze pamięta ,a ja mu nie zabardzo taki mogę dać bo jego marzenia są bardzo zawsze kosztowne ::) :(

moja rocznica ślubu wypada 2 października ,tez musze coś wymyślić :-[

przyjechałam dziś w południe,i było fajnie tak na luzie ,nagadałam się za wszystkie czasy i dzis mam super humorek ,mam nadzieje że na jakis czas naładowałam akumulatory dobrego humoru

Noelus,taaak Zuzanka jest przesliczna. ;D Sama sie na nia napatrzec nie moge. ;D Tu jeszcze Wam wkleje zdjatka z mojego pierwszego,dzisiejszego kapanka Jej. ;D Hihihi. ;)

pict0033zu1.jpg

pict0034ag2.jpg

Heeej Laseczki. :D Jak Wam sie podoba nowe BB? :P Mi w ogole. :|
Dobra w sumie,to chcialam sie pochwalic swoja Coreczka,ktora z dnia na dzien robi sie coraz Piekniejsza. ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry