reklama

Zielona Góra i okolice

Agutku ale masz piękna córeczke :tak: :-) :happy: :elvis:

a ja dopiero dzis tu piszer bo ostatnio....nie mam czasu normalnie :baffled:
szkoła,teraz zaczynam robic kurs na specjaliste logistyki,który zakoncze certyfikatem waznym w całej UE :tak: :-D
do tego jezyk szlifuje
do tego dziecko,prowadzenie domu:no:
boje sie ze sie nie wyrobie

Agutko a czy tatus kwapil sie dowiedziec czy dziecko mu sie juz urodzilo? czy ktos z rodziny zadzwonil go moze oswiecic?
przepraszam ze pytam.....

reklama
Lilus,strasznie nie lubie tego tematu,bo wprost nienawidze tego czlowieka. :-) Od Nas nie dowiedzial sie o tym,ze sie Dzieciatko urodzilo. Moze od jakiegos wspolnego kolegi/kolezanki. Mi to zwisa. ;-) Naprawde,jak urodzila sie Zuzanka,to zapomnialam calkowicie,ze na swiecie istnieje cos takiego,jak ojciec dziecka. :-)

W imieniu Zuzanki slicznie Wam dziekuje za komplemenciki i przesylam buziaka Jej serduszkowymi usteczkami! :-D

Agutko przepraszam ze pytałam....ale moja kolezanka ma identyczny przypadek i dlatego jakos mnie podkusiło zapytac :zawstydzona/y:
bardzo to przykre.......ale ciesze sie ze potrafisz sie cieszyc zyciem i coreczka mimo tego ;-)
jestem z wamji,pamietaj,ju z keidys ci pisalam,jak bedziesz czegos potrzebowac to wal jak w dym do mnie :-)

Lilus,spoczko,ale juz wiecej nie poruszajmy tematu <cenzura>. ;-) Jak ja moglabym sobie nie radzic,skoro tyle juz wytrwalam? ;-) No i przeciez mam Ta,o ktorej tak bardzo marzylam. :-D Ja nie potrafie sie teraz smucic,a lezki to leca mi tylko ze szczescia. :-D

Oto Moja dzisiejsza Zuzanka. :-D

W swoich pierwszych jeansach. :-D :-D :-D

1tf3.jpg

2hd4.jpg

3kd6.jpg

Smerfetka na spacerku. :-D :-D :-D

4yw5.jpg

5jx2.jpg

Odpoczynek w lozeczku. :-D :-D :-D

6di6.jpg

A tu piekne dlugie Paluszki Zuzanci. :-D :-D :-D

raczuniedg0.jpg

A tu Mamusia 13 dni po porodzie,hehe. :-p

agakp8.jpg

Agutko ale Zuzia ma sliczne usteczka
takie całusne

ty wygladasz super
qrcze zazdroszcze :-)
ja zaniedbałam i mam jeszcze wielki brzuch :baffled: az sie ostatnio mnie kolezanka zapytala czy w ciazy jestem :baffled:

no nic mykam nynki

reklama
Lilus,usteczka w sam raz na cmoku cmoku taaaaakie smakowite. :-D A za komplemencik dla mnie dziekuje,hihi. ;-) <zawstydzona> :-p

Wesolutka,wlasnie! Jak tam niespodzianka? :-D

Noelciu,najbardziej kochajaca to prawda. :-D Mojego uczucia do tej Malej Istotki nie da sie opisac slowami. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry